Kayserispor Galatasaray İddaa Tahmini 22.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te üst üste 3 maçtır galibiyet alamayan Galatasaray deplasmanda, Kayserispor’a konuk olacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Kayserispor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kayserispor kazanır 5.05, beraberlik 4.00, Galatasaray kazanır ise 1.77 olarak açıklanmış.

Kayserispor 3 Maç Sonra Kaybetti

Kayserispor’un 2 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta Hatayspor deplasmanına konuk olan Kayserispor, 1-0 öne geçmeyi başardı ama üstünlüğünü koruyamadı. Hatayspor’a 2-1 mağlup olan Hikmet Karaman’ın öğrencileri, bu sezon Süper Lig’te 2. Mağlubiyetini yaşadı. 3 maç aradan sonra ise mağlup olan Kayserispor, topladığı 7 puan ile 10. Sırada yer alıyor. Bu hafta Galatasaray’ı konuk edecek Kayserispor’da Campanharo ve Gavranovic’in sakatlıkları devam ediyor.

Galatasaray 3 Puan Peşinde

Galatasaray, sezona üst üste galibiyetler alarak başlamıştı. Süper Lig’te ilk 2 haftada 6 puan toplayan Sarı Kırmızılılar, son 3 maçtan ise galibiyet çıkartamadı. Geçtiğimiz hafa Alanyaspor’u konuk eden Galatasaray, rakibine 1-0 mağlup oldu. Bu sezon Süper Lig’te ilk mağlubiyetini yaşayan Fatih Terim’in öğrencileri, ilk kez de skor üretemedi. Son 3 maçtan sadece 2 puan çıkartabilen Galatasaray, Kayserispor deplasmanında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Galatasaray’da Marcao kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Kayserispor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Kvrzic, Kolovetsios, Uğur Demirok, Lionel Carole, Attamah, Avramovski, Miguel Cardoso, Harrison Manzala , Karlo Muhar, Mario Gavranovic

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Luyindama, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Berkan Kutlu, Mbaye Diagne

İddaa Tahmini

Galatasaray’ın artık kazanmasını bekliyorum. Son 3 maçta ciddi puan kayıpları yaşadılar. Kayserispor deplasmanında kazanırlar ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.77

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, farklı bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Galatasaray’ı 3-0 ile geçtiler.