Milan – Venezia İddaa Tahmini 22.09.2021

Milan ile Venezia‘nın, 22 Eylül Çarşamba günü vereceği 3 puan mücadelesi S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 21:45‘te start alacak İtalya Serie A Ligi 5. hafta mücadelesine San Siro Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Milan galibiyetine 1.26, beraberliğe 6.50, Venezia galibiyetine ise 12.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.15, beraberliğe 4.80, konuk ekibe ise 7.80 oran veriyor.

Milan Derbiden 1 Puanı Aldı

İtalya Serie A Ligi’nin 4. Haftasında Juventus deplasmanına konuk olan Milan, Şampiyonlar Ligi dönüşü derbi sınavında yenilmezlik serisini 1 puanla sürdürdü. Kalesine gelen ilk isabetli şut golle sonuçlanırken, ikinci yarıda Pioli’nin öğrencileri daha etkili olmayı başardı. Rebic’in golüyle beraberliği yakalayan Milan, son 15 dakikada galibiyeti getirecek fırsatları değerlendiremedi. İtalya Serie A Ligi’dne 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan çıkaran Milan, Şampiyonlar Ligi serüvenine ise Liverpool deplasmanında 3-2’lik mağlubiyetle başladı. Milan kaybettiği maçta bile oldukça iyi bir futbol sergiledi ve hem Şampiyonlar Ligi sahnesi için hem de İtalya Serie A Ligi şampiyonluğu için umutlandı.

Venezia Maç Kazanmakta Zorlanıyor

İtalya Serie A Ligi sahnesinde geçtiğimiz hafta Venezia için mağlubiyetle son buldu. Konuk ekip evinde ağırladığı Spezia ile dişe diş bir mücadele sergilese de, son dakika golüyle 2-1 mağlup oldu. 4 haftada 3 puanı bulunan ligin yeni temsilcisi, Napoli, Udinese ve Spezia karşısında mağlubiyetten kurtulamazken, 3 maçın 2’sinde skor üretemedi. Tek galibiyetini ise kendisi gibi lige yeni yükselen Empoli karşısında alan Paolo Zanetti’nin öğrencileri, lige güçsüz kadrosuyla adapte olmakta zorlandı. Venezia ligin en formda takımlarından Milan karşısında sürpriz arayacak.

Maç Bilgileri

Milan – Venezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Bakayoko, Calabria, Giroud, Ibrahimovic ve Krunic sakat. Venezia cephesinde ise Ala-Myllymaki, Fiordilino ve Lezzerini’nin sakatlığı bulunuyor.

Milan’nın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Hernandez, Tomori, Romagnoli, Tonali, Saelemaekers, Brahim Diaz, Bennacer, Leao, Ante Rebic.

Venezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Venezia’nın muhtemel kadrosu: Niki Maenpaa, Molinaro, Caldara, Ebuehi, Ceccaroni, Heymans, Antonio Vacca, Peretz, Di Mariano, Johnsen, Forte.

Ligin en formda takımlarından Milan, Juventus deplasmanında kaybettiği 2 puanın telafisini Venezia galibiyetiyle yapacaktır. Ev sahibinin iç sahada rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.52

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın ilk yarısında durgun bir Milan izledik. Ancak ev sahibi ikinci yarıya golcüleriyle damgasını vurdu ve Venezia engelini farklı galibiyetle geçti. Kazananları tebrik ederiz.