Altay Beşiktaş İddaa Tahmini 24.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te üst üste 6 maçtır kaybetmeyen Beşiktaş deplasmanda, Altay’ın konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Altay ile Beşiktaş zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Altay galibiyetinin 5.55, beraberlik tercihinin 4.55, Beşiktaş galibiyetinin ise 1.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Altay’da Moraller Yerinde

Altay’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olan Altay, rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bir önceki hafta ise İzmir derbisinde, Göztepe’yi 2-1 ile geçmişlerdi. Süper Lig’te oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Mustafa Denizli’nin ekibi, Süper Lig’in dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. Bu sezon iç sahada sadece Fenerbahçe’ye kaybeden Altay, Kayserispor ve Göztepe karşısında ise kazanmayı başardı. Beşiktaş maçı öncesinde Altay’da Khaly Thiam’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Beşiktaş Galibiyeti Kaçırdı

Beşiktaş, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Vodafone Park’ta Adana Demirspor’u konuk eden Beşiktaş, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. 3-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayan Siyah Beyazlılar, bu sezon Süper Lig’te 2. Kez puan kaybı yaşadı. 6 hafta sonunda 14 puan toplayan Sergen Yalçın’ın ekibi, bu hafta Altay deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Rosier kart cezalısı. Necip, Mehmet Topal ve Vida’nın sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Altay – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Menemen İlçe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Altay’da Khaly Thiam’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Beşiktaş’ta Rosier kart cezalısı. Necip, Nkoudou, Ghezzal, Mehmet Topal ve Vida’nın sakatlıkları var.

Altay'ın 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Cebrail Karayel, Murat Akça, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Martin Rodriguez, Andre Poko, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

Beşiktaş'ın 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Montero, Nsakala, Welliton, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Josef, Pjanic, Gökhan Töre, Cyle Larin, Batshuayi

İddaa Tahmini

Gollü bir maç olmasını bekliyorum. İki takımda hücumda çok üretken. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Altay, sürpriz yaptı. 1-0 geriye düştüğü maçta, Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.