Günün İddaa Kuponu 23.09.2021

23 Eylül Perşembe günü İtalya Serie A Ligi fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Torino – Lazio: MS 2, 1.93 (iddaa) – 2.27 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi‘nde 5. hafta heyecanı yaşanırken, 23 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:30‘da, Torino‘nun rakibi Lazio. Karşılaşmanın yayın ekranı ise S Sport Plus. Torino’ya Milli ara ilaç gibi geldi diyebiliriz. Ivan Juric’in öğrencileri, sezona Atalanta ve Fiorentina mağlubiyetleriyle başlarken, Milli ara dönüşü önce Salernitana’yı 4-0 mağlup etti, ardından geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sassuolo deplasmanından 1-0’lık galibiyetle döndü. Tüm rakiplerine gol atmayı başaran ev sahibi, savunmada ise 180 dakikadır hata yapmıyor. Ligin en zayıf halkası Salernitana karşısında alınan galibiyet, ev sahibi adına kriter olmasa da, Torino rüştünü Sassuolo deplasmanında ispatladı. 1-0 kazanan ev sahibi, çok daha net gol fırsatlarında ise rakip kaleciyi geçmeyi başaramadı. Lazio, Avrupa dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına devam etti. Sezon başında göreve Maurizio Sarri’yi getiren konuk ekip, Serie A Ligi’ne 2’de 2 yaparak başlarken, Milan mağlubiyeti Lazio’da zor günler başlamasına neden oldu. Milan’a 2-0 kaybetmesinin ardından, UEFA Avrupa Ligi’ne Galatasaray deplasmanına konuk olan Lazio, kalecinin büyük hatasıyla evine 1-0 mağlup döndü. Üst üste yapılan hatalar ve puan kayıpları konuk ekipte güven sarsılmasına neden olurken, Sarri’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Cagliari ile 2-2 berabere kaldı. Maçta zaman zaman üstün bir oyun ortaya koymayı başaran Lazio, Immobile ile 1-0 öne geçmeyi başarsa da, devam eden kötü savunma performansı, konuk ekipte galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. 2 haftadır kazanan Torino ve 2 haftalık galibiyet serisinin ardından üst üste puan kayıpları yaşayan Lazio’nun, bu hafta 3 puan hedefiyle, 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyorum.

Sampdoria – Napoli: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.86 (Bets10) ; 23 Eylül Perşembe akşamı, Sampdoria ile Napoli, İtalya Serie A Ligi‘nin 5. haftasında karşı karşıya gelecek. Yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından saat 19:30‘da naklen yayınlanacak. Empoli deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Sampdoria, İtalya Serie A Ligi’nin son 3 haftasında namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Ev sahibi yeni hocası Roberto D’Aversa yönetiminde sezonu açarken, ilk hafta Milan’a 1-0 kaybetmişti. Sassuolo ve İnter karşısında ise 1’er puana razı gelen Sampdoria, hücum performansını bir adım daha ileriye taşıdı ve ilk 2 haftada gol atamayan ekip, son 2 haftada 5 gol atmayı başardı. Caputo ve Candreva özellikle son haftaya damgasını vururken, ilk galibiyetini alan Sampdoria, lider Napoli ile vereceği sınav öncesinde moral depoladı. Napoli, UEFA Avrupa Ligi dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde kazanma alışkanlığını sürdürdü ve 4’te 4 yaparak liderliğe yükseldi. Zorlu Leicester City deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönmeyi başaran ve İngiltere deplasmanında olağanüstü bir mücadele ortaya koyan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, Serie A Ligi’nde ise Venezia, Genoa, Juventus ve Udinese’yi mağlup etti. Udinese karşısında 4-0’lık harika bir galibiyete imza atan Napoli, iki kulvarda birden etkisini ispatladı. Teknik adam değişikliğinin ardından ligde şampiyonluk yarışına kısa sürede dahil olmayı başaran Napoli, zorlu fikstürdde sergilediği futbol ve aldığı sonuçlarla güven veriyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 4 maçının 4’ünü kazanarak liderliğe yükselen Napoli, Sampdoria deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf. Konuk ekip çok formda.

Roma – Udinese: MS 1, 1.35 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; İddaa fikstürüne 23 Eylül Perşembe günü yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Roma evinde Udinese‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 21:45‘te başlayacak maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. UEFA Avrupa Konferans Ligi C Grubu’nun ilk haftasında harika bir galibiyete imza atan Roma, CSKA Sofia’yı 5-1 mağlup ederek, Serie A Ligi’ne dönerken, 3 maçlık galibiyet serisiyle konuk olduğu Hellas Verona deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı ve yeni sezonda ilk mağlubiyetini aldı. İlk yarıda oyunun hakimi olmayı başaran ve kaptan Pellegrini’nin harika golüyle 1-0 öne geçen Jose Mourinho’nun öğrencileri, ikinci yarıda ise fırsatları bir türlü değerlendiremeyince, skoru koruyamadı. Roma son maçtan evine puansız dönse de, oyun etkisini ilk haftadan itibaren iki kulvarda birden sürdürüyor. Rakibi Roma gibi İtalya Serie A Ligi’nde ilk 3 haftadan namağlup çıkmayı başaran ve sezona harika başlayan Udinese, geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle kapatan takımlardan biriydi. Juventus ile 2-2 berabere kalınan ilk haftanın ardından, Spezia ve Venezia karşısında gol yemeden kazanan Luca Gotti’nin öğrencileri, Napoli karşısına formunun zirvesinde çıkarken, 90 dakika boyunca hiçbir varlık gösteremedi ve 4-0’lık ağır bir mağlubiyetle haftayı kapattı. Özellikle son maçtaki savunma performansı, Udinese adına soru işareti yarattı. Üst seviyelerdeki rakipleri karşısında verdiği ilk sınavda sınıfta kalan Udinese,ligin bir diğer formda takımı Roma karşısına deplasmanda çıkacak. 6 maçlık galibiyet serisini kaybeden Roma, yeni sezonda ilk mağlubiyetini aldı. Mourinho’nun öğrencileri, iyi oyununa rağmen mağlup oldu. Ev sahibi bu hafta hatalarından ders çıkararak 3 puana uzanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.11

Bets10 Bahis Oranı: 6.41