Roma – Udinese İddaa Tahmini 23.09.2021

İddaa fikstürüne 23 Eylül Perşembe günü yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Roma evinde Udinese‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 21:45‘te başlayacak maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Roma galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.50, Udinese galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.35, beraberliğe 3.85, konuk ekibe ise 4.90 oran veriyor.

Roma Yenilmezlik Serisini Kaybetti

UEFA Avrupa Konferans Ligi C Grubu’nun ilk haftasında harika bir galibiyete imza atan Roma, CSKA Sofia’yı 5-1 mağlup ederek, Serie A Ligi’ne dönerken, 3 maçlık galibiyet serisiyle konuk olduğu Hellas Verona deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı ve yeni sezonda ilk mağlubiyetini aldı. İlk yarıda oyunun hakimi olmayı başaran ve kaptan Pellegrini’nin harika golüyle 1-0 öne geçen Jose Mourinho’nun öğrencileri, ikinci yarıda ise fırsatları bir türlü değerlendiremeyince, skoru koruyamadı. Roma son maçtan evine puansız dönse de, oyun etkisini ilk haftadan itibaren iki kulvarda birden sürdürüyor.

Udinese’ye Ağır Darbe

Rakibi Roma gibi İtalya Serie A Ligi’nde ilk 3 haftadan namağlup çıkmayı başaran ve sezona harika başlayan Udinese, geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle kapatan takımlardan biriydi. Juventus ile 2-2 berabere kalınan ilk haftanın ardından, Spezia ve Venezia karşısında gol yemeden kazanan Luca Gotti’nin öğrencileri, Napoli karşısına formunun zirvesinde çıkarken, 90 dakika boyunca hiçbir varlık gösteremedi ve 4-0’lık ağır bir mağlubiyetle haftayı kapattı. Özellikle son maçtaki savunma performansı, Udinese adına soru işareti yarattı. Üst seviyelerdeki rakipleri karşısında verdiği ilk sınavda sınıfta kalan Udinese,ligin bir diğer formda takımı Roma karşısına deplasmanda çıkacak.

Maç Bilgileri

Roma – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da Spinazzola’nın sakatlığı devam ediyor. Udinese’de ise Udogie sakat.

Roma’nın ilk 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Roger, Susperreguy, Mancini, Cristante, El Shaarawy, Veretout, Zaniolo, Mkhitaryan, Tammy Abraham.

Udinese’nin ilk 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Nuytinck, Samir, Becao, Zeegelaar, Molina, Makengo, Walace, Tolgay Arslan, Pereyra, Pusetto.

6 maçlık galibiyet serisini kaybeden Roma, yeni sezonda ilk mağlubiyetini aldı. Mourinho’nun öğrencileri, iyi oyununa rağmen mağlup oldu. Ev sahibi bu hafta hatalarından ders çıkararak 3 puana uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 2 hafta önceye kadar çıktığı tüm maçları kazanan Roma, sezondaki ilk mağlubiyetini alırken, iç sahada beklediğimiz gibi toparlanmayı başardı ve Udinese engelini Abraham’ın tek golüyle geçti. Kazananları tebrik ederiz.