Hoffenheim – Wolfsburg İddaa Tahmini 25.09.2021

Almanya Bundesliga sahnesinde 4 haftadır galibiyete hasret kalan Hoffenheim, ligin namağlup takımı Wolfsburg ile karşı karşıya gelecek. 6. hafta mücadelesi 25 Eylül Cumartesi günü 16:30‘da, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Hoffenheim galibiyetine 2.90, beraberliğe 3.50, Wolfsburg galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.64, 2.5 Alt 2.15 olarak verilmiş.

Hoffenheim 4 Maçtır Kazanamıyor

Almanya Bundesliga’nın 5. Haftasında Arminia Bielefeld deplasmanına konuk olan Hoffenheim, gol hasretini 180 dakikaya çıkartırken, son 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Sezonun ilk ve tek galibiyetini ilk hafta Augsburg karşısında 4-0’lık skorla alan ve sezonun en iyi başlangıçlarından birine imza atan Sebastian Hoeness’in öğrencileri, son 4 haftadan ise sadece 2 puan çıkarabildi. Gol sorununa çözüm bulmayı başaramayan Hoffenheim, ligin en formda takımlarından Wolfsburg karşısında sürpriz arayacak.

Wolfsburg İlk Puan Kaybını Yaşadı

Almanya Bundesliga’ya 4’te 4 yaparak başlayan Wolfsburg, ligin lideri olarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterirken, zorlu Lille deplasmanından son 27 dakikayı 10 kişi oynamasına rağmen, golsüz beraberlikle 1 puan almayı başardı. Lige yorgun dönen Mark van Bommel’in öğrencileri, evinde ağırladığı Frankfurt ile 1-1 berabere kalarak, Bundesliga sahnesinde ilk puan kaybını yaşadı ve liderliği Bayern Münih’e kaptırdı. 6 maçta sadece 2 gol yiyen Wolfsburg, harika savunma performansıyla dikkat çekerken, Weghorst ve Nmecha etkileyici hücum performanslarıyla gol yükünü sırtlandı.

Maç Bilgileri

Hoffenheim – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Bicakcic, Hubner, Nordtveit ve Rudy sakat. Wolfsburg cephesinde ise Bialek, Otavio ve Schlager’in sakatlığı bulunuyor.

Hoffenheim’ın ilk 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Kaderabek, Psch, Stiller, Baumgartner, Raum, Gacinovic, Vogt, Kramaric, Dabbur, Larsen.

Wolfsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Baku, Roussillon, Mbabu, Lacroix, Brooks, Yannick Gerhardt, Philipp, Weghorst, Arnold, Steffen.

Ligin en güven veren takımlarının başında gelen Wolfsburg, harika performans grafiğini Hoffenheim deplasmanında galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.08

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hoffenheim haftayı sürpriz bir galibiyetle kapattı ve sezonun namağlup takımı Wolfsburg karşısında 1-0 geriden gelerek, 3-1 kazandı.