Mönchengladbach – Dortmund İddaa Tahmini 25.09.2021

İddaa fikstüründe 25 Eylül Cumartesi günü yer alan Almanya Bundesliga 6. hafta mücadelesinde, Mönchengladbach evinde Dortmund‘u konuk edecek. beIN SPORTS HD 2 ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 19:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Mönchengladbach galibiyetine 4.00, beraberliğe 4.35, Dortmund galibiyetine ise 1.81 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.38, KGYOK 3.00 oran kazandırıyor.

Mönchengladbach Evine Mağlubiyetle Döndü

Yeni sezona Adi Hütter döneminde başlayan Mönchengladbach, yeni hocasıyla ilk 5 haftadan sadece 1 galibiyet alabildi. Ev sahibi sezona yapabileceği en kötü başlangıçlardan birini yaparken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Augsburg deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Maç boyunca isabetli şut dahi atamayan ev sahibi, kötü savunma performansının yanında, hücum hattında da çok etkisizdi. Sadece Milli ara dönüşü Bielefeld’i mağlup edebilen Mönchengladbach, galibiyet adına hem iç saha hem de deplasmanda güven vermiyor.

Dortmund Çok Formda

Erling Haaland atmaya, Dortmund kazanmaya devam ediyor. İstanbul deplasmanında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etmeyi başararak, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 3 puanla başlayan Marco Rose’nin öğrencileri, Bundesliga’ya ise 5-2’lik Union Berlin galibiyetiyle döndü. Haaland 2 golle bu maçada damgasını vurmayı başarırken, 8 haftada 11 gole ulaştı. Ligin namağlup takımı Union Berlin karşısında kazanan Dortmund, son 3 Bundesliga mücadelesinden 3 galibiyetle çıkmayı başardı. İlk 5 haftadan 4 galibiyet, 1 mağlubiyet alan konuk ekip, ligin en formda takımları arasında yer alıyor.

Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach takımında Bensebaini, Doucoure, Hofmann, Lainer ve Thuram sakat. Borussia Dortmund cephesinde ise Brandt, Emre Can, Coulibaly, Morey Bauza, Reyna, Schmelzer, Schulz, Tigges ve Zagadou’nun sakatlığı bulunuyor.

Mönchengladbach’ın ilk 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Jordan Beyer, Elvedi, Jantschke, Scally, Neuhaus, Wolf, Kramer, Hermann, Stindl, Alassane Plea.

Borussia Dortmund’un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Akanji, Passlack, Guerreiro, Dahoud, Belligham, Witsel, Reus, Axel Witsel, Hazard, Haaland.

Şampiyonlar Ligi’nde galibiyetle dönen, Bundesliga’da ise kazanmaya devam eden Dortmund, son haftalardaki performansıyla güven veriyor. Dortmund’un deplasmandan 3 puanla döneceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.81

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 1 gol, 1 kırmızı karta sahne olan mücadelede, golü ev sahibi Mönchengladbach, Denis Zakaria ile, kırmızı kartı ise Dortmund, Dahoud ile kaydetti. Son haftaların formda takımı Mönchengladbach deplasmanında beklediğimiz gibi kazanan taraf olmayı başaramadı.