Union Berlin – Arminia Bielefeld İddaa Tahmini 25.09.2021

Almanya Bundesliga‘nın 6. hafta fikstüründe yer alan mücadelede, Union Berlin ile Arminia Bielefeld, 25 Eylül Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:30‘da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

İddaa ve Bahis Tahmini

An der Alten Försterei Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Union Berlin galibiyetine 1.76, beraberliğe 3.75, Arminia Bielfeld galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda.

Union Berlin Evine Mağlubiyetle Döndü

Geçtiğimiz hafta Dortmund deplasmanına, Bundesliga’da elde ettiği 4 maçlık yenilmezlik serisiyle konuk olan Union Berlin, şampiyonluğun güçlü adayına 5-2 mağlup oldu. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Urs Fischer’ın öğrencileri, Max Kurse ve Voglsammer ile gol bulmayı başarsa da, Haaland engeline takıldı. Ligde ilk mağlubiyetini alan ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Slavia Prag’a kaybetmişti. 10 kişi mücadele ettiği Çekya deplasmanından yorgun dönen Union Berlin, iki kulvarda birden mücadele etmenin zorluğunu yaşadı. Ev sahibi tekrar toparlanmak istiyor.

Arminia Bielefeld Galibiyetle Tanışmadı

Almanya Bundesliga’da 5. Hafta geride kalırken, Arminia Bielefeld’in galibiyet hasreti devam ediyor. Yeni sezonu üst üste alınan Freiburg, Fürth ve Frankfurt beraberlikleriyle geçiren konuk ekip, Milli ara dönüşünde ise Mönchengladbach’a 3-1 kaybetti. Zor günler geçiren konuk ekip, geçtiğimiz hafta Hoffenheim ile 0-0 berabere kalmayı başarırken, mağlubiyetlerine kısa sürede son vermeyi başarsa da, 3 puan hedefine ulaşamadı. Ligin en az gol atan takımları arasında yer alan ve alt sıralardan kurtulamayan Bielefeld, Union Berlin deplasmanında güven vermiyor.

Maç Bilgileri

Union Berlin – Arminia Bielefeld Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele An der Alten Försterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin takımında Bruns ve Mohwald sakat. Arminia Bielefeld cephesinde ise Fernandes ve Vasiliadis’in sakatlığı bulunuyor.

Union Berlin’nin ilk 11’i Belli mi?

Union Berlin’nin muhtemel kadrosu: Andreas Luthe, Ryerson, Giesselmann, Baumgartl, Trimmel, Knoche, Rani Khedira, Max Kruse, Awoniyi, Haraguchi, Ingvartsen.

Arminia Bielefeld’in ilk 11’i Belli mi?

Arminia Bielefeld’in muhtemel kadrosu: Stefan Ortega, Kunze, Cedric Brunner, Nilsson, Robin Hack, Schöpf, Wimmer, Lasme, Medina, Okugawa, Klos.

İlk 5 haftada rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan ve sadece Dortmund engeline takılan Union Berlin, evinde ağırlayacağı Bielefeld’i mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.76

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin aradığı galibiyet golünü 88. dakikada buldu ve Arminia Bielefeld karşısında 3 puan hedefine ulaştı. Ev sahibine galibiyeti getiren gol Behrens’ten geldi. Kazananları tebrik ederiz.