Alaves Atletico Madrid İddaa Tahmini 25.09.2021

İspanya La Liga’da üst üste 5 maçtır mağlubiyet yaşayan Alaves evinde, Atletico Madrid’i ağırlayacak. Saat 15.00’te başlayacak mücadele Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Alaves ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Alaves kazanır 7.00, beraberlik 3.75, Atletico Madrid kazanır ise 1.61 olarak açıklanmış.

Alaves’in Puanı Yok

Alaves’te işler kötüye gitmeye başladı. Sezon başından bu yana puan almayı başaramayan Alaves, mağlubiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz hafta Espanyol deplasmanına konuk olan Alaves, rakibine 1-0 mağlup oldu. La Liga’da üst üste 5 maçtır kaybeden Alaves, puanı bulunmayan 5 takımdan biri. Puansız olarak son sırada yer alıyor. Üstelik son 4 maçta ise gol atamadılar. Bu hafta Atletico Madrid karşısında da işleri çok zor.

Atletico Madrid Favori Taraf

Atletico Madrid, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Getafe deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler. 1-0 geriye düştüğü maçta, Luis Suarez’in golleriyle 3 puana ulaşan Atletico Madrid, lider Real Madrid’in takibini sürdürdü. La Liga’da bu sezon mağlubiyet yaşamayan Diego Simeone’nin ekibi, 6 maçta 14 puan topladı ve 2. Sırada yer alıyor. Maç öncesinde Atletico Madrid’te Joao Felix kart cezalısı. Thomas Lemar ise sakat.

Maç Bilgileri

Alaves – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’te Joao Felix kart cezalısı. Thomas Lemar ise sakat.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Tachi, Victor Laguardia, Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Lucas Perez

Atletico Madrid'in 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Trippier, Stefan Savic, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Saul, Angel Correa, Marcos Llorente, Rodrigo De Paul, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, maçın net favorisi. Ligin son sırasında yer alan ve puanı bulunmayan Alaves’i deplasmanda mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.40

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.61

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Alaves, sürpriz bir galibiyet aldı. Atletico Madrid’i 1-0 mağlup ettiler ve sezonun ilk galibiyetini aldılar.