Chelsea Manchester City İddaa Tahmini 25.09.2021

İngiltere Premier Lig’te üst üste 5 maçtır kaybetmeyen Chelsea iç sahada, Manchester City’i konuk edecek. 14.30’da başlayacak karşılaşmayı S SPORT kanalından takip edebilirsiniz.

ChelseaManchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Chelsea kazanır 2.70, beraberlik 3.30, Manchester City kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış.

Chelsea 5 Maçtır Kaybetmiyor

Chelsea, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Tottenham deplasmanından 3-0’lık galibiyet ile döndü. Londra derbisinde 3 puan almayı başaran Maviler, Premier Lig’te puanını 13’e yükseltti ve liderliğe oturdu. İlk 5 haftada 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan Chelsea, tek puan kaybını Liverpool deplasmanında yaşamıştı. Bu sezon kalesinde ise sadece 1 gol gördüler. Hücumda ve savunmada, müthiş performans gösteren bir Chelsea izliyoruz. Bu hafta Stamford Bridge’de Manchester City’i konuk edecek Chelsea’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester City Evinde Kazanamadı

Manchester City, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Etihad’ta Southampton’ı konuk eden Manchester City’nin rahat bir galibiyet alması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Southampton karşısında mağlup bile olabilirlerdi. Adam Armstrong’un pozisyonları Manchester City’i fazlasıyla zorladı. Premier Lig’te ilk 5 maçta 10 puan toplayan Guardiola’nın ekibi, 5. Sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Chelsea’nin 3 puan gerisindeler.  Bu hafta Chelsea ile karşılaşacak olan Manchester City’i zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Manchester City’de Aymeric Laporte ve John Stones’un sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Chelsea – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Aymeric Laporte ve John Stones’un sakatlıkları var.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Azpilicueta, Kurt Zouma, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Kante, Pulusic, Mason Mount, Kai Havertz, Romelu Lukaku

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Nathan Ake, Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodrigo, Ferran Torres, Ryad Mahrez, Raheem SterlingGabriel Jesus

İddaa Tahmini

Chelsea, maçın favorisi olan taraf. Stamford Bridge’de bu sezon 2 maçtan da 3-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. Manchester City karşısında da kazanarak, yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.27

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.70

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, Stamford Bridge’de mağlup oldu. Manchester City’e 1-0 kaybettiler. Sezonun ilk mağlubiyetini yaşayan Chelsea, haftayı puansız kapattı.