Everton Norwich City İddaa Tahmini 25.09.2021

İngiltere Premier Lig’te henüz puanı bulunmayan ve son sırada yer alan Norwich City deplasmanda, Everton’a konuk olacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve A SPOR kanalından izlenebilecek.

Everton ile Norwich City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Everton galibiyetine 1.66, beraberlik tercihine 3.85, Norwich City galibiyetine ise 5.90 verildiğini görüyoruz.

Everton 4 Maç Sonra Kaybetti

Everton’ın yenilmezlik serisi, geçtiğimiz hafta sona erdi. Villa Park’ta Aston Villa ile karşılaşan Everton, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 4 maç aradan sonra mağlup olan Everton, topladığı 10 puan ile 6. Sırada yer alıyor. Goodison Park’ta oynadığı 2 maçta da fire vermeyen Rafael Benitez’in öğrencileri, Southampton ve Burnley’i 3-1’lik skorlar ile geçmişti. Bu hafta Norwich City’i konuk edecek Everton’da Fabian Delph, Calvert Lewin ve Seamus Coleman’ın sakatlıkları bulunuyor.

Norwich City’nin Puanı Yok

Norwich City’de işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’in yeni takımlarından biri olan Norwich City, Premier Lig’te henüz puan almayı başaramadı. Geçtiğimiz hafta Carrow Road’ta konuk ettikleri Watford’a 3-1 kaybettiler. Premier Lig’te üst üste 5 maçtır mağlubiyet yaşayan ve puanı bulunmayan Daniel Farke’nin ekibi, son sırada yer alıyor. Bu hafta Everton deplasmanında da işleri son derece zor. Maç öncesinde Norwich City’de Samuel Byram’ın sakatlığı sürüyor.

Maç Bilgileri

Everton – Norwich City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Fabian Delph, Calvert Lewin ve Seamus Coleman’ın sakatlıkları bulunuyor. Norwich City’de Samuel Byram’ın sakatlığı sürüyor.

Everton'ın 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Olssen, Coleman, Michael Keane, Ben Godfrey, Lucas Digne, Andre Gomes, Allan, Doucoure, Tom Davies, Richarlison, Samuel Rondon

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Tim Krul, Max Aarons, Ben Gibson, Grant Hanley, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Milot Rashica, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

İddaa Tahmini

Everton’da eksikler var ama yine de kazanacak güçteler. Puanı bulunmayan Norwich City’i Goodison Park’ta taraftarı önünde mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Mobilbahis Oranı: MS 1, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton’ın kazanmasını bekliyordum. Norwich City’i Goodison Park’ta 2-0 mağlup etmeyi başardılar.