Günün İddaa Kuponu (2) 25.09.2021

25 Eylül Cumartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Manchester United – Aston Villa: MS 1, 1.27 (iddaa) – 1.40 (Bets10) ; Manchester United, yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtğimiz hafta West Ham deplasmanına konuk olan Kırmızı Şeytanlar, rakibini 2-1 mağlup etti. 1-0 geriye düştüğü maçta, Cristiano Ronaldo ve Lingard’ın golleriyle 3 puanı alan Manchester United, puanını 13 yaptı. Premier Lig’te 3. Sırada yer alıyorlar ala lider Chelsea ile eşit puana sahip olduklarını belirtelim. Bu hafta Aston Villa’yı konuk edecek Manchester United’ta Alex Telles ve Marcus Rashford’un sakatlıkları sürüyor. Aston Villa, geçtiğimiz hafta Villar Park’ta konuk ettiği Everton’ı farklı geçti. İç sahada rakibini 3-0 mağlup eden Aston Villa, Premier Lig’te bu sezon 2. Galibiyetini elde etti. Bir önceki hafta Chelsea deplasmanında alınan 3-0’lık mağlubiyeti de unutturmuş oldular. Premier Lig’te 5 maçta 7 puan toplayan Dean Smith’in ekibi, 10. Sırada kendine yer bulmuş durumda. Bu hafta Manchester United’a konuk olacak Aston Villa’da Leon Bailey ve Trezeguet’in sakatlıkları bulunuyor. Aston Villa’nın işi zor. Manchestre United’ta artık Cristiano Ronaldo gibi bir faktör var. Sezona da çok iyi başladılar. Aston Villa’yı iç sahada devirirler.

Alaves – Atletico Madrid: MS 2, 1.40 (iddaa) – 1.61 (Bets10) ; Alaves’te işler kötüye gitmeye başladı. Sezon başından bu yana puan almayı başaramayan Alaves, mağlubiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz hafta Espanyol deplasmanına konuk olan Alaves, rakibine 1-0 mağlup oldu. La Liga’da üst üste 5 maçtır kaybeden Alaves, puanı bulunmayan 5 takımdan biri. Puansız olarak son sırada yer alıyor. Üstelik son 4 maçta ise gol atamadılar. Bu hafta Atletico Madrid karşısında da işleri çok zor. Atletico Madrid, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Getafe deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler. 1-0 geriye düştüğü maçta, Luis Suarez’in golleriyle 3 puana ulaşan Atletico Madrid, lider Real Madrid’in takibini sürdürdü. La Liga’da bu sezon mağlubiyet yaşamayan Diego Simeone’nin ekibi, 6 maçta 14 puan topladı ve 2. Sırada yer alıyor. Maç öncesinde Atletico Madrid’te Joao Felix kart cezalısı. Thomas Lemar ise sakat. Atletico Madrid, maçın net favorisi. Ligin son sırasında yer alan ve puanı bulunmayan Alaves’i deplasmanda mağlup ederler.

Everton – Norwich City: MS 1, 1.44 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Everton’ın yenilmezlik serisi, geçtiğimiz hafta sona erdi. Villa Park’ta Aston Villa ile karşılaşan Everton, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 4 maç aradan sonra mağlup olan Everton, topladığı 10 puan ile 6. Sırada yer alıyor. Goodison Park’ta oynadığı 2 maçta da fire vermeyen Rafael Benitez’in öğrencileri, Southampton ve Burnley’i 3-1’lik skorlar ile geçmişti. Bu hafta Norwich City’i konuk edecek Everton’da Fabian Delph, Calvert Lewin ve Seamus Coleman’ın sakatlıkları bulunuyor. Norwich City’de işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’in yeni takımlarından biri olan Norwich City, Premier Lig’te henüz puan almayı başaramadı. Geçtiğimiz hafta Carrow Road’ta konuk ettikleri Watford’a 3-1 kaybettiler. Premier Lig’te üst üste 5 maçtır mağlubiyet yaşayan ve puanı bulunmayan Daniel Farke’nin ekibi, son sırada yer alıyor. Bu hafta Everton deplasmanında da işleri son derece zor. Maç öncesinde Norwich City’de Samuel Byram’ın sakatlığı sürüyor. Everton’da eksikler var ama yine de kazanacak güçteler. Puanı bulunmayan Norwich City’i Goodison Park’ta taraftarı önünde mağlup ederler.

Toplam İddaa Oranı: 2.56

Bets10 Bahis Oranı: 3.74