Günün İddaa Kuponu 25.09.2021

25 Eylül Cumartesi gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Sivasspor – Fatih Karagümrük: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.87 (Bets10) ; Sivasspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’te geçen hafta Yeni Malatyaspor’a konuk olan Yiğidolar, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Dimitris Goutas, attığı gollerle bu sezon Sivasspor’un dikkat çeken oyuncularından biri. Stoper olmasına rağmen 3 gol atmayı başaran Goutas, Yeni Malatyaspor karşısında takımına galibiyeti getiren isimdi. Süper Lig’te ilk galibiyetini alan Rıza Çalımbay’ın ekibi, 6 haftada 6 puan topladı. Bu hafta Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Sivasspor’da Leke James sakat. Sivasspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’te geçen hafta Yeni Malatyaspor’a konuk olan Yiğidolar, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Dimitris Goutas, attığı gollerle bu sezon Sivasspor’un dikkat çeken oyuncularından biri. Stoper olmasına rağmen 3 gol atmayı başaran Goutas, Yeni Malatyaspor karşısında takımına galibiyeti getiren isimdi. Süper Lig’te ilk galibiyetini alan Rıza Çalımbay’ın ekibi, 6 haftada 6 puan topladı. Bu hafta Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Sivasspor’da Leke James sakat. Gollü bir maç bekliyorum. Sivasspor, ritmini bulmaya başladı. Fatih Karagümrük’te sezonun flaş takımlarından biri. Pesic ile iyi bir hava yakaladılar. Her iki takımda gol bulur.

Brentford – Liverpool: MS 2, 1.35 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Brentford, geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet aldı. Wolverhampton deplasmanına konuk olan Thomas Frank’ın öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Toney ve Mbeumo’nun golleriyle 3 puanı alan Brentford, bu sezon Premier Lig’te 2. Galibiyetine ulaştı. İlk 5 haftada sadece Brighton’a mağlup olan Brentford, bu hafta Liverpool’u konuk edecek. Maç öncesinde Brentford’ta Mads Sörensen’in sakatlığı devam ediyor. Liverpool’da moraller yerinde. Sezona iyi bir giriş yapan Klopp’un öğrencileri, Premier Lig’te henüz mağlubiyet yaşamadı. Geçtiğimiz hafta Anfield’ta Crystal Palace’ı konuk eden Liverpool, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. 5 haftada 13 puan toplayan Liverpool, Chelsea ile zirveyi paylaşıyor. Tek puan kaybını 3. Haftada Chelsea karşısında yaşayan Liverpool, bu sezon deplasmanda oynadığı 2 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı. Brentford maçı öncesinde Liverpool’da Thiago ve Firmino’nun sakatlıkları bulunuyor. Liverpool, maçın favorisi. Deplasmanda oynadığı son 2 maçını kazanan Liverpool, bu maçlarda gol yemedi. Premier Lig’te henüz mağlubiyetleri de bulunmuyor. Liverpool, galibiyete yakın taraf.

Real Madrid – Villarreal: MS 1, 1.36 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Real Madrid’te her şey yolunda ilerliyor. Hem Şampiyonlar Ligi hem ise La Liga’da galibiyetlerine devam ediyorlar. Geçtiğimiz hafa içi Mallorca’yı konuk eden Real Madrid, rakibini 6-1 mağlup etmeyi başardı. Benzema ve Asensio önderliğinde farklı bir galibiyet alan Real Madrid, La Liga’da liderliğini sürdürüyor. 6 haftada henüz mağlubiye yaşamayan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, 6 maçta 16 puan topladı. Bu hafta Villarreal’i konuk edecek Real Madrid’te Marcelo, Ferland Mendy ve Gareth Bale’ın sakatlıkları sürüyor. Villarreal, sezona üst üste beraberlikler ile başlamıştı. La Liga’da ilk 4 haftayı beraberlik ile geçtiler. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada Elche’yi konuk eden Villarreal, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Bu sezon La Liga’da ilk galibiyetini alan Unai Emery’nin öğrencileri, biraz olsun moral buldu. Bu hafta ise Real Madrid deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Villarreal’de Dani Raba ve Chukwueze’nin sakatlıkları var. Real Madrid’in henüz mağlubiyeti yok. Bu sezon La Liga’da sadece 1 maçta puan kaybettiler. Son haftalarda da formdalar. Villarreal’i iç sahada mağlup ederler.

Toplam İddaa Oranı: 3.04

Bets10 Bahis Oranı: 4.43