Günün İddaa Kuponu (3) 25.09.2021

25 Eylül Cumartesi gününün öne çıkan maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 6/10. Herkese bol kazançlı günler.

Chelsea – Manchester City: MS 1, 2.27 (iddaa) –2.70 (Bets10) ; Chelsea, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Tottenham deplasmanından 3-0’lık galibiyet ile döndü. Londra derbisinde 3 puan almayı başaran Maviler, Premier Lig’te puanını 13’e yükseltti ve liderliğe oturdu. İlk 5 haftada 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan Chelsea, tek puan kaybını Liverpool deplasmanında yaşamıştı. Bu sezon kalesinde ise sadece 1 gol gördüler. Hücumda ve savunmada, müthiş performans gösteren bir Chelsea izliyoruz. Bu hafta Stamford Bridge’de Manchester City’i konuk edecek Chelsea’de önemli bir eksik bulunmuyor. Manchester City, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Etihad’ta Southampton’ı konuk eden Manchester City’nin rahat bir galibiyet alması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Southampton karşısında mağlup bile olabilirlerdi. Adam Armstrong’un pozisyonları Manchester City’i fazlasıyla zorladı. Premier Lig’te ilk 5 maçta 10 puan toplayan Guardiola’nın ekibi, 5. Sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Chelsea’nin 3 puan gerisindeler.  Bu hafta Chelsea ile karşılaşacak olan Manchester City’i zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Manchester City’de Aymeric Laporte ve John Stones’un sakatlıkları var. Chelsea, maçın favorisi olan taraf. Stamford Bridge’de bu sezon 2 maçtan da 3-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. Manchester City karşısında da kazanarak, yollarına devam ederler.

Leeds United – West Ham: İY 0, 2.07 (iddaa) – 2.32 (Bets10) ; Leeds United, sezona iyi bir giriş yapamadı. Marcelo Bielsa’nın ekibi, Premier Lig’te oynadığı 5 karşılaşmada henüz galibiyet alamadı. Geçtiğimiz hafta St. James Park’ta Newcastle United’a konuk olan Leeds United, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’te oynadığı 5 maçta 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Leeds United, sezonun ilk galibiyetini arıyor. Bu hafta West Ham’ı konuk edecek Leeds United’ta Robin Koch ve Diego Llorente’nin sakatlıkları bulunuyor. West Ham, sezona iyi bir başlangıç yapmıştı ama son haftalarda puan kaybetmeye başladılar. Geçtiğimiz hafta Manchester United’ı konuk eden West Ham, 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrıldı. 90+5’te Mark Noble’ın penaltı kaçırdığını belirtelim. Premier Lig’te ilk 5 maçta 8 puan toplayan David Moyes’un öğrencileri, 8. Sırada yer alıyor. Son 3 maçtan galibiyet çıkartamayan West Ham, bu hafta Leeds United deplasmanında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Winston Reid’in sakatlığı devam ediyor. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. West Ham, son 3 maçtan galibiyet çıkartamadı. Leeds United’ın ise henüz galibiyeti yok. Bu karşılaşmada ilk yarıdan eşitliğin bozulmayacağını düşünüyorum.

Valencia – Athletic Bilbao: KGVAR, 1.73 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Valencia, geçtiğimiz haftayı yine mağlubiyet ile kapattı. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk oldukları Sevilla’ya 3-1 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Mestalla’da Real Madrid’e 2-1 mağlup olmuşlardı. Son 2 maçından puan çıkartamayan Jose  Bordalas’ın ekibi, bu hafta Athletic Bilbao ile karşılaşacak. Son 2 maçta ciddi eksikleri olan Valencia, üst üste alınan mağlubiyetler ile 4. Sıraya kadar geriledi. Bu hafta Valencia’da Carlos Soler, Denis Cheryshev ve Jose Gaya’nın sakatlıkları devam ediyor. Athletic Bilbao’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. San Mames Barria’da konuk ettikleri Rayo Vallecano’ya 2-1 kaybettiler. Beklenmedik bir yenilgi yaşayan Bask ekibi, bu sezon La Liga’da ilk mağlubiyetini aldı. 5 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Athletic Bilbao, bu hafta Valencia deplasmanında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche, Yeray  Alvarez ve Oihan Sancet’in sakatlıkları var. Gollü bir maç bekliyorum. Taraf bahsine yönelmek riskli. Bilbao, deplasmanda iyi oynuyor. Valencia’da Mestalla’da bu sezon tüm maçlarda skor üretti. Her iki takımda gol bulur.

Toplam İddaa Oranı: 8.12

Bets10 Bahis Oranı: 12.02