Günün İddaa Kuponu (4) 25.09.2021

25 Eylül Cumartesi günü bülteninden 1 Süper Lig, 1 Premier Lig ve 1 La Liga maçlarından oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Bol şanslar.

Leicester City – Burnley: MS 1, 1.41 (iddaa) – 1.61 (Bets10) ; Leicester City, son haftalarda üst üste mağlubiyetler almaya başladı. 2 hafta önce King Power’da Manchester City’e kaybeden Leicester City, geçtiğimiz hafta ise Brighton deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile döndü. Bu sezon Premier Lig’te oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet yaşadı. Bu hafta Burnley’i konuk edecek Leicester City’de tek hedef galibiyet. Maç öncesinde James Justin ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları bulunuyor. Burnley, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Turf Moor’da konuk ettikleri Arsenal’a 1-0 kaybettiler. Premier Lig’te oynadığı 5 karşılaşmada henüz galibiyet almayı başarmaayn Sean Dyche’ın ekibi, topladığı 1 puan ile düşme hattında yer alıyor. Premier Lig’te galibiyeti bulunmayan 5 takımdan biri olan Burnley’in bu hafta Leicester City deplasmanında işi çok zor. Maç öncesinde Burnley’de Dale Stephens’in sakatlığı bulunuyor. Leicester City, son 2 maçtan puan çıkartamadı. Bu hafta küme düşme hattında yer alan Burnley’i konuk edecekler. Brendan Rodgers’ın ekibi, haftayı 3 puan ile kapatır ve moral bulur.

Sevilla – Espanyol: MS 1, 1.45 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Sevilla, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Valencia’yı 3-1 ile geçtiler. İlk 30 dakikada 3 gol bulan Sevilla, fişi erkenden çekmeyi başardı. La Liga’da bu sezon 5 haftada 11 puan toplayan Julen Lopetegui’nin öğrencileri, 4. Sırada yer alıyor. Henüz mağlubiyeti bulunmayan Sevilla, bu hafta Espanyol’u konuk edecek. Espanyol karşısında da maçın favorisi olan Sevilla’da Oliver Torres’in sakatlığı bulunuyor. Espanyol, geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Alaves’i tek golle 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Raul De Tomas’ın penaltıdan attığı golle 3 puana ulaşan Espanyol, bu sezon La Liga’da ilk galibiyetini almış oldu. 5 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Vicente Moreno’nun ekibi, bu hafta Sevilla deplasmanında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Espanyol’da Javi Puado ve Yangel Herrera’nın sakatlığı devam ediyor. Sevilla, maçın net favorisi. Geçen hafta Valencia’yı 3-1 ile geçtiler ve moral buldular. Espanyol karşısında da kazanmalarını bekliyorum.

Adana Demirspor – Gaziantep FK: 02 (ç), 1.39 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta harika bir geri dönüşe imza attı. Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olan Vincenzo Montella’nın öğrencileri, 3-0 geriye düştüğü maçtan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmayı başardı. Bir önceki hafta ise Çaykur Rizespor’u 3-1 ile geçtiler. Süper Lig’te bu sezon tek galibiyeti bulunan Adana Demirspor, bu hafta konuk edeceği Gaziantep FK karşısında da galibiyet hedefliyor. Son 2 maçta 3 gol atan Balotelli, ritmini bulmaya başladı. Adana Demirspor’da bu hafta Akintola’nın sakatlığı sürüyor. Gaziantep FK’da moraller yerinde. Son haftalarda üst üste puanlar toplayan Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta içi konuk ettiği Başakşehir’i 1-0 mağlup etmeyi başardı. Süper Lig’te son 3 maçta 7 puan toplayan Erol Bulut’un öğrencileri, çıkışını sürdürüyor. Bu sezon deplasmanda galibiyet almayı başaramayan bir Gaziantep FK var. Süper Lig’te 2 galibiyeti bulunan Gaziantep FK, bu 2 galibiyeti de iç sahada elde etti. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Pawel Olkowski’nin sakatlığı var. Gaziantep FK, son haftalarda üst üste puanlar alıyor. Son 3 maçtan 7 puan çıkarttılar. Moraller yüksek. Adana Demirspor deplasmanında da kaybetmezler.

Toplam İddaa Oranı: 2.84

Bets10 Bahis Oranı: 4.56