Leeds United West Ham İddaa Tahmini 24.09.2021

İngiltere Premier Lig’te heyacan devam ediyor. West Ham deplasmanda, Leeds United’ın konuğu olacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Leeds United ile West Ham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Leeds United galibiyetinin 2.75, beraberlik tercihinin 3.75, West Ham galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Leeds United Kazanamıyor

Leeds United, sezona iyi bir giriş yapamadı. Marcelo Bielsa’nın ekibi, Premier Lig’te oynadığı 5 karşılaşmada henüz galibiyet alamadı. Geçtiğimiz hafta St. James Park’ta Newcastle United’a konuk olan Leeds United, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’te oynadığı 5 maçta 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Leeds United, sezonun ilk galibiyetini arıyor. Bu hafta West Ham’ı konuk edecek Leeds United’ta Robin Koch ve Diego Llorente’nin sakatlıkları bulunuyor.

West Ham 3 Maçtır Kayıp

West Ham, sezona iyi bir başlangıç yapmıştı ama son haftalarda puan kaybetmeye başladılar. Geçtiğimiz hafta Manchester United’ı konuk eden West Ham, 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrıldı. 90+5’te Mark Noble’ın penaltı kaçırdığını belirtelim. Premier Lig’te ilk 5 maçta 8 puan toplayan David Moyes’un öğrencileri, 8. Sırada yer alıyor. Son 3 maçtan galibiyet çıkartamayan West Ham, bu hafta Leeds United deplasmanında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Winston Reid’in sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Leeds United – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 18.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’ta Robin Koch ve Diego Llorente’nin sakatlıkları bulunuyor.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Diego Llorente, Pascal Struijk, Junior Firpo, Stuart Dallas, Raphinha, Rodrigo, Jack Harrison, Patrick Bamford

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Fabianski, Vladimir Coufal, Issa Diop, Craig Dawson, Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. West Ham, son 3 maçtan galibiyet çıkartamadı. Leeds United’ın ise henüz galibiyeti yok. Bu karşılaşmada ilk yarıdan eşitliğin bozulmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.07

Mobilbahis Oranı: İY 0, Oran 2.32

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leeds United, öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. West Ham’a iç sahada, 2-1 kaybettiler.