Leicester City Burnley İddaa Tahmini 25.09.2021

İngiltere Premier Lig’te üst üste mağlubiyetler yaşayan Leicester City evinde, Burnley’i ağırlayacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Leicester City ve Burnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Leicester City kazanır 1.61, beraberlik 4.15, Burnley kazanır ise 5.90 olarak açıklanmış.

Leicester City’den Üst Üste Mağlubiyetler

Leicester City, son haftalarda üst üste mağlubiyetler almaya başladı. 2 hafta önce King Power’da Manchester City’e kaybeden Leicester City, geçtiğimiz hafta ise Brighton deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile döndü. Bu sezon Premier Lig’te oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet yaşadı. Bu hafta Burnley’i konuk edecek Leicester City’de tek hedef galibiyet. Maç öncesinde James Justin ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları bulunuyor.

Burnley’in 1 Puanı Var

Burnley, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Turf Moor’da konuk ettikleri Arsenal’a 1-0 kaybettiler. Premier Lig’te oynadığı 5 karşılaşmada henüz galibiyet almayı başarmaayn Sean Dyche’ın ekibi, topladığı 1 puan ile düşme hattında yer alıyor. Premier Lig’te galibiyeti bulunmayan 5 takımdan biri olan Burnley’in bu hafta Leicester City deplasmanında işi çok zor. Maç öncesinde Burnley’de Dale Stephens’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Leicester City – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de James Justin ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları bulunuyor. Burnley’de Dale Stephens’in sakatlığı bulunuyor.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Schmeichel, Timothy Castagne, Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Luke Thomas, Albrighton, Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Vardy

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, Tarkowski, Westwood, Gudmundsson, McNeil, Ashley Barnes, Chris Wood

İddaa Tahmini

Leicester City, son 2 maçtan puan çıkartamadı. Bu hafta küme düşme hattında yer alan Burnley’i konuk edecekler. Brendan Rodgers’ın ekibi, haftayı 3 puan ile kapatır ve moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.61

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City’de puan kayıpları devam etti. Burnley karşısında kazanamadılar ve sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar.