Manchester United Aston Villa İddaa Tahmini 25.09.2021

İngiltere Premier Lig’te bu sezon mağlubiyeti bulunmayan Manchester United iç sahada, Aston Villa’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve S SPORT kanalından izlenebilecek.

Manchester United ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 1.40, beraberlik 5.05, Aston Villa kazanır ise 8.50 olarak açıklanmış.

Lingard Galibiyeti Getirdi

Manchester United, yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtğimiz hafta West Ham deplasmanına konuk olan Kırmızı Şeytanlar, rakibini 2-1 mağlup etti. 1-0 geriye düştüğü maçta, Cristiano Ronaldo ve Lingard’ın golleriyle 3 puanı alan Manchester United, puanını 13 yaptı. Premier Lig’te 3. Sırada yer alıyorlar ala lider Chelsea ile eşit puana sahip olduklarını belirtelim. Bu hafta Aston Villa’yı konuk edecek Manchester United’ta Alex Telles ve Marcus Rashford’un sakatlıkları sürüyor.

Aston Villa’dan 2. Galibiyet

Aston Villa, geçtiğimiz hafta Villar Park’ta konuk ettiği Everton’ı farklı geçti. İç sahada rakibini 3-0 mağlup eden Aston Villa, Premier Lig’te bu sezon 2. Galibiyetini elde etti. Bir önceki hafta Chelsea deplasmanında alınan 3-0’lık mağlubiyeti de unutturmuş oldular. Premier Lig’te 5 maçta 7 puan toplayan Dean Smith’in ekibi, 10. Sırada kendine yer bulmuş durumda. Bu hafta Manchester United’a konuk olacak Aston Villa’da Leon Bailey ve Trezeguet’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Manchester United – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’ta Alex Telles ve Marcus Rashford’un sakatlıkları sürüyor. Aston Villa’da Leon Bailey ve Trezeguet’in sakatlıkları bulunuyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Wan Bissaka, Raphael Varane, Hary Maguire, Luke Shaw, Fred, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Greenwood, Cristiano Ronaldo

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Martinez, Kortney Hause, Konsa, Tyrone Mings, Matt Targett, Nakamda, McGinn, Emi Buendia, El Ghazi, Bertrand Traore, Danny Ings

İddaa Tahmini

Aston Villa’nın işi zor. Manchestre United’ta artık Cristiano Ronaldo gibi bir faktör var. Sezona da çok iyi başladılar. Aston Villa’yı iç sahada devirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa, son dakika golüyle 3 puanı kaptı. Manchester United, 90+4’te penaltı kaçırdı ve Aston Villa’ya 1-0 kaybetti.