Real Madrid Villarreal İddaa Tahmini 25.09.2021

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün kapanış maçı. Real Madrid evinde, Villarreal karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Real Madrid ve Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 1.55, beraberlik 4.55, Villarreal kazanır ise 6.05 olarak açıklanmış.

Real Madrid’te İşler Yolunda

Real Madrid’te her şey yolunda ilerliyor. Hem Şampiyonlar Ligi hem ise La Liga’da galibiyetlerine devam ediyorlar. Geçtiğimiz hafa içi Mallorca’yı konuk eden Real Madrid, rakibini 6-1 mağlup etmeyi başardı. Benzema ve Asensio önderliğinde farklı bir galibiyet alan Real Madrid, La Liga’da liderliğini sürdürüyor. 6 haftada henüz mağlubiye yaşamayan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, 6 maçta 16 puan topladı. Bu hafta Villarreal’i konuk edecek Real Madrid’te Marcelo, Ferland Mendy ve Gareth Bale’ın sakatlıkları sürüyor.

Villarreal’den 3 Puan

Villarreal, sezona üst üste beraberlikler ile başlamıştı. La Liga’da ilk 4 haftayı beraberlik ile geçtiler. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada Elche’yi konuk eden Villarreal, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Bu sezon La Liga’da ilk galibiyetini alan Unai Emery’nin öğrencileri, biraz olsun moral buldu. Bu hafta ise Real Madrid deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Villarreal’de Dani Raba ve Chukwueze’nin sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Real Madrid – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Di Stefano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’te Marcelo, Ferland Mendy ve Gareth Bale’ın sakatlıkları sürüyor. Villarreal’de Dani Raba ve Chukwueze’nin sakatlıkları var.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Courtois, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Odriazola, Casemiro, Federico Valverde, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema

Villarreal'in 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Juan Foyth, Alfonso Pedraza, Moi Gomez, Coquelin, Manuel Trigueros, Yeremi Pino, Paco Alcacer, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Real Madrid’in henüz mağlubiyeti yok. Bu sezon La Liga’da sadece 1 maçta puan kaybettiler. Son haftalarda da formdalar. Villarreal’i iç sahada mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi. Real Madrid evinde, 2 puan bıraktı.