Watford Newcastle United İddaa Tahmini 25.09.2021

İngiltere Premier Lig’te henüz galibiyet almayı başaramayan Newcastle United deplasmanda, Watford’a konuk olacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak.

Watford ile Newcastle United arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Watford galibiyetine 2.37, beraberliğe 3.45, konuk ekip Newcastle United galibiyetine 3.10 oran belirlenmiş durumda.

Watford Deplasmanda Kazandı

Watford’un geçtiğimiz hafta puan almasını bekliyordum. Konuk oldukları Norwich City deplasmanında 3-1 kazanmayı başardılar. Dennis ve Ismaila Sarr’ın golleriyle 3 puanı alan Watford, bu sezon Premier Lig’te 2. Galibiyetini almış oldu. Üst üste 3 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Xisco Munoz’un öğrencileri, bu hafta Newcastle United karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Watford’ta Joao Pedro’nun sakatlığı bulunuyor.

Newcastle United’tan 1 Puan

Newcastle United, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. St.  James Park’ta konuk ettikleri Leeds United ile 1-1 berabere kaldılar. Allan Saint Maximin’in etkili futbolu ile 1 puanı kurtaran Newcastle United’ta galibiyet hasreti devam ediyor. Premier Lig’te bu sezon 5 maçta galibiyet alamayan Steve Bruce’un ekibi, sadece 2 puan toplayabildi ve düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Newcastle United’ta Callum Wilson, Martin Dubravka ve Jonjo Shelvey’in sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Watford – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carrow Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’ta Callum Wilson, Martin Dubravka ve Jonjo Shelvey’in sakatlıkları var.

Watford'un 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Peter Etebo, Tom Cleverley, Imran Louza, Ismaila Sarr, Joao Pedro, Emmanuel Dennis

Newcastle United'ınilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Manquillo, Ciaran Clarck, Federico Fernandez, Jamal Lewis, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jonjo Shelvey, Longstaff, Saint Allan Maximin, Joelinton

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.79

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United’ta galibiyet hasreti devam etti. Watford karşısında öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar.