Barcelona Levante İddaa Tahmini 26.09.2021

İspanya La Liga’da üst üste 2 maçtır kazanamayan Barcelona evinde, Levante ile karşılaşacak. Mücadele saat 17.15’te başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Barcelona Levante arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Barcelona kazanır 1.44, beraberlik 5.05, Levante kazanır ise 7.10 olarak açıklanmış.

Barcelona’da Puan Kayıpları Sürüyor

Barcelona’da puan kayıpları sürüyor. 2 hafta önce Camp Nou’da konuk ettiği Granada ile 1-1 beraber kalan Barcelona, geçtiğimiz hafta içi ise Cadiz deplasmanından golsüz beraberlik ile döndü. Bu sezon La Liga’da 5 maça çıkan Ronald Koeman’ın ekibi, sadece 2 galibiyet alabildi ve 9 puan topladı. Henüz mağlubiyet yaşamadılar ama lider Real Madrid’in 7 puan gerisindeler. Bu hafta Levante’yi konuk edecek Barcelona’da Frankie De Jong’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Levante 6 Maçtır Kazanamıyor 

Levante’nin La Liga’da galibiyeti bulunmuyor. İlk 6 haftada galibiyet alamayan Paco Lopez’in öğrencileri, sezona pek iyi başlayamadı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Celta Vigo’yu konuk eden Levante, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste 6 maçtır kazanamayan Levante, bu hafta Barcelona’ya konuk olacak. Bu sezon Levante’nin ligde oynadığı 6 karşılaşmanın 5’inin 2.5 gol altı bittiğini belirtelim. Maç öncesinde Levante’de Enis Bardhi ve Roberto Soldado’nun sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Barcelona – Levante Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Frankie De Jong’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. Levante’de Enis Bardhi ve Roberto Soldado’nun sakatlıkları devam ediyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Roberto, Clement Lenglet, Mingueza, Gerard Pique, Emerson Leite, Sergio Busquets, Pedri, Martin Braithwaite, Memphis Depay, Anton Griezmann

Levante'nin ilk 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor, Tono, Coke, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Mickael Malsa, Son, Ruben Rochina, Roger Marti, Jose Luis Morales

İddaa Tahmini

Barcelona’nın artık kazanması gerekiyor. Camp Nou’da taraftarı önünde 3 puana yakınlar. Levante’yi mağlup edeceklerini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, rahat bir galibiyet elde etti. Levante’yi 3-0 ile geçtiler ve moral buldular.