Bochum – Stuttgart İddaa Tahmini 26.09.2021

Bochum evinde Stuttgart‘ı konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 6. hafta fikstüründe yer alan mücadele, 26 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 16:30‘da, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bochum galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.75, Stuttgart galibiyetine ise 2.23 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.50, KGYOK 2.55 oran kazandırıyor.

Bochum 7 Farklı Mağlubiyetle Yıkıldı

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Bayern Münih deplasmanına konuk olan Bochum, lidere 7-0 kaybetti. Rakip kaleye dahi gitmekte zorlanan Reis’in öğrencileri, savunma performansıyla ise son haftada tel tel döküldü. Ligin yeni temsilcisi olarak ilk 5 haftadan 4 mağlubiyet, 1 galibiyet çıkarabilen Bochum, mevcut kadrosuyla lige adapte olmakta zorlanıyor. Kısıtlı bir kadro ile mücadele eden ev sahibi, devre arasına kadar toparlanmakta zorlanacaktır. Eksikleri olan Bochum’un takviyeye ihtiyacı var.

Stuttgart Galibiyet Peşinde

Stuttgart, Almanya Bundesliga’nın son 4 haftasını puan kayıplarıyla geçirdi. Fürth’ü iç sahada 5-1 mağlup ederek, sezona hem savunmada hem de hücum hattında fırtına gibi başlayan konuk ekip, son 4 haftada ise attığı 4 gole karşılık, sadece 1 puan alabildi. Son olarak evinde ağırladığı Leverkusen’e 3-1 mağlup olan Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, son 59. Dakikada 10 kişi mücadele eden rakibi karşısında kötü bir sınav verdi. Bu hafta ligin bir diğer formsuz takımı Bochum ile karşılaşacak olan Stuttgart, deplasmanda 3 puanı hedefliyor.

Maç Bilgileri

Bochum – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vonovia Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum takımında Gamboa, Grave, Hartwig ve Leitsch sakat. Stuttgart cephesinde ise Cisse, Egloff, Förster, Kalajdzic, Katompa Mvumpa ve Sankoh’un sakatlığı bulunuyor.

Bochum’un ilk 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Lambropoulos, Bella-Kotchap, Soares, Losilla, Chibsah, Eduard Löwen, Rexhbecaj, Osterhage, Ganvoula, Zoller.

Stuttgart’ın ilk 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Kempf, Borna Sosa, Mavronapos, Klimowicz, Daniel Didavi, Hiroki Ito, Anton, Al Ghaddioui, Massimo.

Stuttgart kabusa deplasmanda son verecek ve Bochum karşısında 3 puan hedefine ulaşacaktır. Konuk ekip 4 maçtır kazanamasa da, rakibinden daha iyi bir oyun sergiledi.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.89

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.23

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika sonunda iki takımda skor üretmeyi başaramadı. Konuk ekip Stuttgart bulduğu fırsatları değerlendiremedi ve üstün oynadığı maçtan 1 puanla ayrıldı.