Bordeaux – Rennes İddaa Tahmini 26.09.2021

26 Eylül Pazar akşamı Bordeaux ile Rennes 3 puan mücadelesi verecek. Fransa Ligue 1 kapsamında sahne alacak olan müsabakayı Türkiye saati ile 14:00‘te, beIN SPORTS MAX HD 2 ekranları naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bordeaux galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.60, Rennes galibiyetine ise 2.16 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerini incelersek, 2.5 Üst 2.01, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Bordeaux Deplasmandan 1 Puanla Döndü

Yeni hocası Vladimir Petkovic yönetiminde ilk 5 haftayı puan kayıpları içerisinde geçiren Bordeaux, galibiyet hasretine Saint Etienne deplasmanında son vermeyi başarırken, 2-1’lik galibiyetin ardından konuk olduğu Montpellier deplasmanında ise 3-3’lük beraberliğe razı geldi. Ev sahibi 1-0 geriden gelerek skoru 3-2’ye getirmeyi başarırken, sezon başından beri devam eden savunma zafiyetleri bu maçta da kendisi gösterince, önce geçen Bordeaux mağlubiyetten bitime 5 dakika kala bulduğu golle kurtuldu.

Rennes’ten Harika Galibiyet

Geçtiğimiz hafta evinde Clermont’u konuk eden Rennes, 3 maçlık galibiyet ve gol hasretine, tam 6 farklı galibiyetle son vermeyi başardı ve 7. Haftanın en iyi takımı olmayı başardı. Rakibine sezonun 2. Mağlubiyetini tattıran Rennes, 270 dakikalık gol hasretiyle çıktığı mücadelede tam 6 gol atmayı başardı. Benjamin Bourigeaud , Kamal Sulemana ve Gaetan Laborde skor katkılarıyla maça damga vururken, ilk 3 haftadan namağlup çıkmayı başaran Rennes, yükselişine kaldığı yerden devam etti.

Maç Bilgileri

Bordeaux – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi H. El Hadj. Mücadele Matmut Atlantique Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bordeaux takımında Baysse, Elis, Koscielny, Maja, Onana ve Sissokho sakat. Rennes cephesinde ise Doku, Gelin ve Majer’in sakatlığı bulunuyor.

Bordeaux’un ilk 11’i Belli mi?

Bordeaux’un muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Mexer, Koscielny, Mangas, Jean Onana, Loris Benito, Basic, Mehdi Zerkane, Otavio, Jimmy Briand, Hwang.

Rennes’in ilk 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Adrien Truffert, Aguerd, Meling, Traore, Camavinga, Borigeaud, Tait, Ugochukwu, Abline, Kamal Sulemana.

Geçtiğimiz hafta toparlanarak, Ligue 1 sahnesinde tekrar yükselişe geçen Rennes, Bordeaux deplasmanında da galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.85

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.16

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Maça iyi başlayan ve ikinci yarının hemen başında aradığı golü bulan Bordeaux, son ana kadar rakibine fırsat vermezken, bitime 2 dakika kala savunmanın büyük hatası konuk ekibin galibiyetine engel oldu.