Clermont – Monaco İddaa Tahmini 26.09.2021

26 Eylül Pazar günü, Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri Clermont ile Monaco‘nun 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 18:00‘de başlama düdüğü çalınacak olan mücadele beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Clermont galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.60, Monaco galibiyetine ise 2.07 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Clermont 6 Golle Yıkıldı

Fransa Ligue 1’de ilk 4 haftanın namağlup takımı Clermont, 4-0’lık PSG mağlubiyetinin ardından toparlanamadı. Lidere 5. Haftada kaybeden ev sahibi, ardından Brest ile iç sahada 1-1 berabere kalırken, geçtiğimiz hafta Rennes’e deplasmanda 6-0 kaybetti. Tam 1 düzüne gol yiyen Clermont, ilk 2 haftada gol yemeden kazanırken, son 6 haftada ise tam 16 gol yedi. Etkili savunma performansı Gastien ve ekibini ilk haftalarda zafere taşırken, son haftalarda ise ev sahibinin kabus gibi günler yaşamasına neden oldu. Toparlanmak isteyen Clermont cephesinde, sezona fırtına gibi başlayan golcüler Rashani ve Bayo’da son haftalarda düşüşe uyum sağladı.

Monaco Vites Yükseltti

Niko Kovac’ın öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi dönüşü Fransa Ligue 1’de vites yükseltti. Ligde ilk 5 haftanın 4’ünü puan kayıplarıyla geçiren Monaco, Avrupa sahnesinde Sturm Graz’ı 1-0 mağlup ettikten sonra, Ligue 1’de son 2 haftayı Nice beraberliği ve Saint Etienne galibiyetiyle noktaladı. Geçen sezon Lille ve PSG ile birlikte şampiyonluk savaşı veren Monaco, yeni sezonda kadro kalitesini büyük ölçüde korumayı başarsa da, bir türlü istikrar sağlayamadı. Özellikle golcüler Ben Yedder, Kevin Volland ve Golovin ilk haftalarda çok etkisiz kalırken, takımla birlikte yükselişe geçerek, gol katkısı vermeye başladı Monaco Clermont deplasmanında kazanarak, ilk kez 2 maçtan galip çıkmak istiyor.

Maç Bilgileri

Clermont – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi B. Millot. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Monaco cephesinde ise Maripan’ın sakatlığı bulunuyor.

Clermont’un ilk 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Ogier, Zedadka, Hountondji, Abdul Samed, N’Simba, Iglesias, Dossou, Berthomier, Bayo, Allevinah.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Axel Disasi, Benoit Badiashile, Caio Henrique, Antonio Barreca, Ismail Jakobs, Cesc Fabregas, Tchouameni, Keita Baldé, Gelson Martins, Ben Yedder.

Son 2 haftadan mağlubiyet almadan çıkmayı başaran ve hücum hattında vites yükselten Monaco, Saint Etienne galibiyetinin ardından, Clermont karşısında da 3 puan hedefine ulaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.75

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.07

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco yükselişini hız kesmeden sürdürdü ve 3 gol bulduğu Clermont deplasmanından 3 puan çıkarmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.