Galatasaray Göztepe İddaa Tahmini 26.09.2021

Spor Toto Süper Lig’de son 3 maçından galibiyet alamadan ayrılan Galatasaray evinde, Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Bein Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Galatasaray ile Göztepe takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Galatasaray galibiyetine 1.55, beraberlik tercihine 4.80, Göztepe galibiyetine ise 6.60 verildiğini görüyoruz.

Galatasaray Çıkış Peşinde

Sezona ilk 2 haftada aldığı galibiyetlerle başlayan Sarı Kırmızılılar, son haftalarda ise galibiyet alamamaya başladı. Geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanına konuk olan Fatih Terim’in öğrencileri, rakibine 3-0 mağlup oldu. Üst üste 3 maçtır galibiyet alamayan Galatasaray’da işler yolunda gitmiyor. Zirve yarışının 7 puan gerisinde kalan Galatasaray, bu hafta Göztepe’yi konuk edecek. Galatasaray’ın Göztepe karşısında galibiyetten başka düşüncesi yok. Maç öncesinde Galatasaray’da Marcao kart cezalısı. Arda Turan’ın ise sakatlığı devam ediyor. 

Göztepe Düşüşe Geçti

Göztepe yeni hocası Nestor El Maestro yönetimide ilk maçından galibiyet ile ayrılmıştı. Lig’in 4. haftasında Başakşehir’i mağlup eden İzmir ekibi, son 2 maçından ise üst üste mağlubiyetlerle ayrıldı. Bu sezon Süper Lig’de sadece 1 galibiyet alabilen Göztepe’de gidişat pek iyi değil. Deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyet alamadan ayrılan Sarı Kırmızılılar, bu hafta Galatasaray deplasmanında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Göztepe’de Marco Mihojevic sakat. Beykan Şimsek ise kart cezalısı. 

Maç Bilgileri

Galatasaray – Göztepe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’dade başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Marcao kart cezalısı. Arda Turan’ın ise sakatlığı devam ediyor. Göztepe’de Marco Mihojevic sakat. Beykan Şimsek ise kart cezalısı. 

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Luyindama, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Berkan Kutlu, Mbaye Diagne

Göztepe'nin ilk 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can, Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Dzenan Burekovic, Obinna Nwobodo, Soner Aydoğdu, Halil Akbunar, Laurency, David Tijanic, Adis Jahovic

İddaa Tahmini

Galatasaray, 3 maçtır kazanamıyor. Bu hafta iç sahada Göztepe’yi konuk edecekler. Fatih Terim ve öğrencilerini Göztepe karşısında kazanarak mağlup olacağını düşünüyorum. Galatasaray haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. İç sahada konuk ettikleri Göztepe’yi 2-1 mağlup etmeyi başardılar.