Günün İddaa Kuponu 26.09.2021

26 Eylül Pazar günü İtalya Serie A Ligi fikstüründe yer alan 3 kritik müsabakayı kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Lazio – Roma: MS 2, 2.22 (iddaa) – 2.60 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi‘nde 26 Eylül Pazar günü Roma Derbisi sahne alacak. Lazio ile Roma‘nın Olimpico Stadı’nda vereceği 3 puan mücadelesi, Türkiye saati ile 19:00‘da, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Lazio’da Maurizio Sarri dönemi rüya gibi başlarken, üst üste puan kayıpları ev sahibinde rüyayı kabusa çevirdi. İtalya Serie A Ligi’ne 2’de 2 yaparak başlayan Lazio, ligde son 3 haftanın tamamını puan kaybıyla geçirirken, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda çıktığı ilk maçını ise İstanbul deplasmanında 1-0’lık Galatasaray mağlubiyetiyle tamamladı. Ev sahibinde savunma hattı ve kaleci Strakosha üst üste hatalara imza atarak, Lazio’nun düşüşe geçmesine neden oldu. Cagliari karşısında 2-0 öndeyken maçı 2-2’lik beraberlikle tamamlayan Sarri’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Torino deplasmanında ise mağlubiyetten son dakika golüyle kurtuldu. Tammy Abraham gollerine devam etti ve Roma’ya Udinese karşısında galibiyeti getirdi. Jose Mourinho’lu Roma, yeni sezonda çıktığı 8 maçın 7’sini kazandı. Sadece2 hafta önce 1-0 öne geçtiği Hellas Verona deplasmanında 3-2 mağlup olan Roma, fikstür zorluğunu yaşarken, hatalarını kısa sürede telafi etti. Bryan Reynolds, Roger Ibanez, Rui Patricio, Matias Vina, Eldor Shomurodov ve son olarak Tammy Abraham’ı kadrosuna katan, teknik adam koltuğuna ise Mourinho’yu getiren konuk ekip, güçlü kadrosu ve yeni teknik adamıyla rüya gibi bir sezon geçiriyor. Roma’da Veretout, Pellegrini ve Abraham iki kulvarda birden harika performanslar sergilerken, konuk ekibin gücüne güç kattı. İtalya Serie A Ligi’nin formda takımı Roma, Mourinho ile çıkacağı derbi sınavını kazanacak ve şampiyonluk yarışında rüştünü bir kez daha ispatlayacaktır.

Juventus – Empoli: MS 1, 1.24 (iddaa) – 1.37 (Bets10) ; 26 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 13:30‘da bizleri, Juventus ile Empoli‘nin 3 puan mücadelesi bekliyor. İtalya Serie A Ligi‘nin 6. hafta mücadelesi, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Juventus yeni hocası Massimiliano Allegri yönetiminde ilk Serie A Ligi galibiyetini Spezia deplasmanında aldı. İlk 4 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen JUVE, şampiyonluk hedefiyle lige merhaba derken, üst üste puan kayıplarının ardından, hem teknik adam hem de Ronaldo’nun gidişiyle birlikte takım kalitesi kafalarda soru işareti yarattı. Napoli derbisini 2-1 kaybettikten sonra, bir diğer ezeli rakibi Milan ile 1-1 berabere kalan ev sahibi, ilk galibiyetini ise geçtiğimiz hafta Spezia deplasmanında 3-2’lik skorla aldı. 5 haftanın tamamında gol yiyen Juventus, Spezia karşısında da kalesini gole kapatamadı. 3 puan ev sahibini toparlasa da, hala savunma zafiyetleri devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nin 5. Haftasında Napoli deplasmanına konuk olan Sampdoria, ligin namağlup liderine diş geçiremedi ve haftayı 4-0’lık mağlubiyetle tamamladı. Maç boyunca pozisyon üretmekte zorlanan, savunma hattında ise tel tel dökülen Sampdoria, 5 hafta sonunda tek galibiyet alarak, ligin zayıf halkalarından biri oldu. Sadece ligin yeni temsilcisi Empoli’yi mağlup etmeyi başarabilen Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, ligde zor günler geçiren bir diğer takım olan Juventus karşısında kazanarak, ağır mağlubiyetin etkilerini atlatmak istiyor. Son haftayı galibiyetle kapatarak toparlanan Juventus, bir hataya daha izin vermeyecek ve Sampdoria karşısında kazanacaktır.

Napoli – Cagliari: H1, 1.49 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; 26 Eylül Pazar akşamı, İtalya Serie A Ligi‘nin lideri Napoli ile 19. sırada yer alan Cagliari karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45‘te sahne alacak olan kritik maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2. Napoli, Luciano Spalletti yönetiminde İtalya Serie A Ligi’nin 5 haftasına damgasını vurdu. 5’te 5 yapmayı başaran ev sahibi, son 2 haftada Udinese ve Sampdoria engellerini 4-0’lık galibiyetlerle geçti. Liderlik koltuğunda oturan Napoli, Venezia, Genoa, Juventus, Udinese ve Sampdoria’yı mağlup etmeyi başarırıken, attığı 14 gole karşılık, rakiplerine sadece 2 gol şansı verdi. Osimhen 5 golle takımın en golcü ismi olmayı başarırken, Insıgne, Ruiz ve Lozano ise ilk 5 haftada harika performanslar sergileyen diğer isimlerdi. Şampiyonluk yolunda harika bir seri elde eden Napoli, taraftarı önünde galibiyetlerine devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’dne sezona Leonardo Semplici yönetiminde başlayan ve ilk 3 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Cagliari, son 2 haftada ise puan kayıplarını Walter Mazzarri yönetiminde sürdürdü. İlk 3 haftada 1 puanı bulunan konuk ekip, son 2 haftadan da sadece 1 puan çıkarabildi. Lazio deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönerek umutlanan ekip, geçtiğimiz hafta ligin yeni temsilcisi Empoli’ye evinde 2-0 kaybetti. Ligin alt sıralarından kurtulmayı başaramayan Empoli karşısında dahi maç kazanamayan Cagliari, bu hafta ligin en formda takımı Napoli ile karşılaşacak. İtalya Serie A Ligi’nin en güven veren takımı Napoli, ilk 5 haftada galibiyeti bulunmayan Cagliari karşısında rahat bir galibiyet alacak ve liderliğini perçinleyecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.10

Bets10 Bahis Oranı: 5.91