Hatayspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 26.09.2021

Spor Toto Süper Lig’de zirve takibini sürdüren Fenerbahçe deplasmanda, Hatayspor’un konuğu olacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

HataysporFenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Hatayspor kazanır 1.50, beraberlik 3.30, Fenerbahçe kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış. 

Hatayspor’dan Üst Üste Galibiyetler

Hatayspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Göztepe deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndüler. Son haftaların formda takımlarından biri olan Hatayspor, Süper Lig’te oynadığı son 4 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu sezon ligte tek mağlubiyeti bulunan Hatayspor, sezonun 2. Haftasında Galatasaray’a mağlup olmuştu. Bu hafta Fenerbahçe ile karşılaşacak Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Fenerbahçe’den 3 Puan

Fenerbahçe, geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapatmayı başardı. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Giresunspor’u konuk eden Sarı Lacivertliler, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Süper Lig’te 2 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Vitor Pereira’nın öğrencileri, Beşiktaş ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftadan 3 puan çıkarttı. 13 puana yükselen Sarı Lacivertliler, Süper Lig’de 5. Sırada yer alıyor. Bu hafta Hatayspor deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe’de Marcel Tisserand ve İrfan Can Kahveci’nin sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Hatayspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Marcel Tisserand ve İrfan Can Kahveci’nin sakatlıkları var.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Strahil Popov, Sam Adekugbe, Paolo Santos, Fatih Kuruçuk, Mehdi Boudjemaa, Adama Traore, Ruben Riberio, Dylan Saint Louis, Mohammed Kamara, Mame Diouf

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Kim Min Jae, Atila Szalai, Serdar Aziz, Mert Hakan, Luiz Gustavo, Mesut Özil, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi Samuel, Diego Rossi, Enner Valencia

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda skor anlamında üretken. Gollü bir maç olur. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, haftayı 3 puan ile kapattı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Hatayspor deplasmanında önemli bir galibiyet aldılar.