Mallorca Osasuna İddaa Tahmini 26.09.2021

İspanya La Liga’da üst üste 3 maçtır galibiyet alamayan Mallorca evinde, Osasuna ile karşılaşacak. Mücadele saat 15.00’te başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Mallorca ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 2.80, beraberlik 3.10, Osasuna kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış.

Mallorca 3 Maçtır Kazanamıyor 

Mallorca, geçtiğimiz hafta farklı bir mağlubiyet yaşadı. Santiago Bernabeu’da Real Madrid’e konuk olan Luis Garcia’nın öğrencileri, sahadan 6-1 mağlup ayrılan taraf oldu. La Liga’da ilk 3 haftada mağlubiyet yaşamayan Mallorca, son 3 maçından ise galibiyet çıkartamadı. Bu sezon iç sahada oynadıkları 3 karşılaşmada mağlubiyet yaşamadılar ve 5 puan topladılar. Bu hafta Osasuna’yı konuk edecek Mallorca’da Pablo Maffeo, Aleksander Sedlar, Antonio Raillo ve Engel Rodriguez’in sakatlıkları bulunuyor. 

Osasuna İstikrarsız

Osasuna istikrarsız sonuçlar almaya devam ediyor. 2 hafta önce Alaves deplasmanına konuk olan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, sahadan  2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Hafta içi ise El Sadar’da konuk ettikleri Real Betis’e 3-1 kaybettiler. La Liga’da bu sezon deplasman maçlarında etkili bir performans gösteren Osasuna, dış sahada oynadığı 2 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Cadiz’i deplasmanda 2-1 ile geçen Osasuna, Alaves deplasmanından ise 2-0’lık galibiyet ile dönmüştü. Bu hafta Mallorca’ya konuk olacak Osasuna’da Kike Barja’nın sakatlığı sürüyor. 

Maç Bilgileri

Mallorca – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 15.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Pablo Maffeo, Aleksander Sedlar, Antonio Raillo ve Engel Rodriguez’in sakatlıkları bulunuyor. Osasuna’da Kike Barja’nın sakatlığı sürüyor.   

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Alvaro Gimenez

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Nacho Vidal, David Garcia, Aridane Hernandez, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Loepz, Enric Gallego

İddaa Tahmini

Osasuna, deplasmanda etkili bir takım. Bu sezon 2 deplasman maçından da galibiyet ile ayrıldılar. Mallorca karşısında da puan alabileceklerini düşünüyorum. Osasuna kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.28

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.50

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna, deplasmanda yine kazandı. Mallorca’yı 3-2 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar.