Marsilya – Lens İddaa Tahmini 26.09.2021

beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 26 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 8. hafta mücadelesinde, Marsilya ile Lens kozlarını paylaşacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Marsilya galibiyetine 1.82, beraberliğe 3.75, Lens galibiyetine ise 4.55 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.55, beraberliğe 3.30, 3.90 oran veriyor.

Marsilya Çok Formda

Jorge Sampaoli yönetiminde Marsilya’yı mağlup edebilen olmadı. Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftayı 4 galibiyet, 2 beraberlikle noktalayan Marsilya, UEFA Avrupa Ligi’nde ise konuk olduğu Lokomotiv Moskova deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Ligue 1 sahnesinde üst üste alınan Monaco ve Rennes galibiyetlerinin ardından, 180 dakikada gol yememeyi başaran ekip, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Angers deplasmanında süreyi 270 dakikaya çıkarmayı başarsa da, galibiyet hedefine ulaşamadı ve evine golsüz beraberlikle döndü. Cengiz, Payet ve Dieng son maçta etkisiz kalsa da, genel performansıyla gol yollarında güven verdi.

Lens İlk Yenilgisini Aldı

Fransa Ligue 1’in 7 haftası evinde Strasbourg’u konuk eden Lens, ilk 6 haftada mağlubiyet yüzü görmezken, Lille derbisinde alınan zaferin ardından, yeni sezondaki ilk mağlubiyetini Strasbourg karşısında aldı. Kevin Danso’nun kırmızı kart görmesiyle birlikte zor anlar yaşamaya başlayan Lens, skor eşitliğini 67. Dakikaya kadar koruyabildi. İlk kez bir maçta skor üretmeyi başaramayan Franck Haise’nin öğrencileri, zorlu fikstürünü Marsilya deplasmanında sürdürecek. En yakın rakibi karşısına çıkacak olan Lens, bu hafta kazanarak 2. sırayı ele geçirme fırsatına sahip.

Maç Bilgileri

Marsilya – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi B. Millot. Mücadele Vélodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya takımında Milik ve Payet sakat. Lens cephesinde ise Danso kart cezalısı.

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Balerdi, Saliba, Guendouzi, Gueye, Gerson, Peres, Bamba Dieng, Kamara, Cengiz Ünder, La Fuente.

Lens’in ilk 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Jean-Louis Leca, Jonathan Clauss, Medina, Wooh, Gradit, Machado, Cahuzac, Fofana, Kakuta, Ganago, Sotoca.

Yeni sezonda mağlubiyet yüzü görmeyen ve liderlik takibini doludizgin sürdüren Marsilya, en yakın rakibi Lens karşısında kazanarak, şampiyonluk iddiasını bir kez daha ispatlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya yeni sezonda ilk Ligue 1 mağlubiyetini aldı. Ev sahibi 2-0 geriden gelerek skoru 2-2’ye getirmeyi başarsa da, Lens’e direnemedi.