Real Sociedad Elche İddaa Tahmini 26.09.2021

İspanya La Liga’da son 5 maçta 13 puan toplayan Real Sociedad bu hafta evinde, Elche’yi konuk edecek. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Real Sociedad ile Elche takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Real Sociedad galibiyetine 1.43, beraberlik tercihine 4.50, Elche galibiyetine ise 8.00 verildiğini görüyoruz. 

Real Sociedad Çıkışını Sürdürüyor 

Real Sociedad, son haftalarda ciddi bir çıkış yakaladı. Geçtiğimiz hafta içi Granada deplasmanında kazanmalarını bekliyordum ve beklediğim gibi de oldu. Granada’yı deplasmanda 3-2 mağlup ettiler ve yenilmezlik serisini sürdürdüler. La Liga’da son 5 maçta 13 puan toplayan Imanol’un öğrencileri, zirve takibini sürdürüyor. Lider Real Madrid’in sadece 3 puan gerisindeler. Bu hafta Anoeta’da Elche’yi konuk edecek Real Sociedad’ta Jan Pacheco, Nacho Monreal, Carlos Fernandez ve Jon Guridi’nin sakatlıkları devame ediyor.

Elche Direnemedi

Elche, geçtiğimiz hafta La Ceramica’da konuk olduğu Villarreal’den puan alamadı. Rakibine 4-1 mağlup olan Elche, bu sezon La Liga’da 2. Mağlubiyetini yaşadı. 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Fran Escriba’nın ekibi, topladığı 6 puan ile La Liga’da 15. Sırada yer alıyor. Bu hafta ise Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olacaklar. Son 5 maçta 13 puan toplayan Real Sociedad’a karşı işleri hiç kolay değil. Maç öncesinde Elche’de Pedro Bigas’ın sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Real Sociedad – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’ta Jan Pacheco, Nacho Monreal, Carlos Fernandez ve Jon Guridi’nin sakatlıkları devame ediyor. Elche’de Pedro Bigas’ın sakatlığı bulunuyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Diego Llorente, Nacho Monreal, Roberto Lopez, Ander Guevara, Martin Zubimendi, Portu, Oyarzabal, Alexander Isak

Elche'nin 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Badia, Cifu, Calvo, Josema, Josan, Mfulu, Fidel, Marcone, Rigoni, Nino, Milla

İddaa Tahmini

Real Sociedad’ta eksikler var ama yine de kazanmalarını bekliyorum. Son 5 maçta 13 puan topladılar ve çıkışa geçtiler. Elche karşısında da kazanmaları sürpriz olmaz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.43

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, haftayı 3 puan ile kapattı. Elche’yi tek golle 1-0 mağlup ettiler.