Southampton Wolverhampton Bahis Tahmini 26.09.2021

İngiltere Premier Lig’de Pazar günü 2 maç var. Günün ilk maçında Southampton evinde Wolverhampton’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak. 

Southampton ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Southampton kazanır 2.65, beraberlik 3.25, Wolverhampton kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış.  

Southampton 5 Maçtır Kazanamıyor

Southampton sezona pek iyi başlayamadı. İngiltere Premier Lig’de 5 hafta geride kaldı ve Ralph Hasenhüttl’ün öğrencileri, henüz galibiyet alamadı. Geçtiğimiz hafta Etihad’da Manchester City ile karşılaşan Southampton rakibinden puan almayı başardı. Manchester City ile golsüz berabere kalan Southampton, Premier Lig’de son 4 maçından da beraberlik ile ayrıldı. Sezonun ilk galibiyetini arayan Hasenhüttl’ün ekibi bu hafta Wolverhampton’ı konuk edecek. Maç öncesinde Southampton’da Theo Walcott ve Stuart Armstrong’un sakatlıkları devam ediyor. 

Wolverhampton Evinde Kaybetti

Wolverhampton ise Bruna Lage yönetiminde sezona üst üste mağlubiyetlerle başlamıştı. İlk 3 haftada puan alamayan Kurtlar, Premier Lig’de ilk galibiyetini 4.haftada Watford deplasmanında aldı. Geçtiğimiz hafta ise Molineux Ground’da Brentford’u konuk eden Wolverhampton, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de 5 haftada sadece bir galibiyet alabilen Bruno Lage’in ekibi 16.sırada yer alıyor. Düşme hattının sadece 2 basamak üzerindeler. Bu hafta Wolverhampton’da Pedro Net ve Jonny Castro sakat olan isimler. 

Maç Bilgileri

Southampton – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Theo Walcott ve Stuart Armstrong’un sakatlıkları devam ediyor. Wolverhampton’da Pedro Net ve Jonny Castro sakat olan isimler.   

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: McCarthy, Walker Peters, Vestergaard, Jack Stephens, Bednarek, Nathan Redmond, Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepeo, Adam Armstrong, Romain Perraud

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Romain Saiss, Conor Coady, Willy Boly, Ruben Vinagre, Ruben Neves, Dendoncker, Adam Traore, Joao Moutinho, Francisco Trincao, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Southampton’ın artık reaksiyon göstermesi gerekiyor. İç sahada konuk edecekleri Wolverhampton’ın mağlup ederler ve Premier Lig’te ilk galibiyetini alırlar.  

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.23

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.65

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton’da kazanamama serisi devam etti. Wolverhampton’a 1-0 kaybettiler ve galibiyet hasretleri 6 maça çıktı.