Troyes – Angers İddaa Tahmini 26.09.2021

26 Eylül Pazar günü Fransa Ligue 1‘in 8. hafta fikstüründe bizleri bekleyen karşılaşmada, Troyes evinde Angers‘i konuk edecek. Yayın ekranı beIN CONNECT olan maçın başlama saati ise 16:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Fransa Ligue 1’in alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede Bets10, Troyes galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.10, Angers galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda.

Troyes Yetersiz Kaldı

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Troyes, geçtiğimiz haftada zayıf halkalar arasından kurtulamadı ve konuk olduğu Lyon deplasmanından 3-1 mağlup döndü. İlk 7 haftada 5 puanı bulunan Laurent Batlles’in öğrencileri, Mama Balde’nin yoğun çabalarına rağmen Lyon deplasmanında 1-0 öne geçerken, skor üstünlüğünü koruyamadı. Kalesini tek maçta gole kapatabilen ve tek galibiyetini gol yemediği Metz deplasmanında alan Troyes, ligin en zayıf halkası Metz dışında hiçbir rakibine diş geçiremedi. Ev sahibi Ligue 1 seviyesine adapte olmakta zorlanıyor.

Angers İddiasını Sürdürüyor

Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftadan namağlup çıkmayı başaran Angers, yeni hocası Gerald Baticle yönetiminde harika bir sezon başlangıcına imza atarken, evinde ağırladığı Nantes’e 4-1 mağlup olarak büyük bir şok yaşadı. Kalesine gelen tüm isabetli şutlar golle sonuçlanırken, Angers kabus gibi bir haftayı geride bıraktı. Fransa Ligue 1’in 3. Sırasında yer alan Angers, şok mağlubiyetin ardından en yakın rakibi Marsiyla’yı evinde ağırlarken, mağlubiyeti bulunmayan rakibine gol şansı vermedi ve 0-0’lık beraberlikle haftayı noktaladı. Angers puan kayıplarına devam etse de, ağır mağlubiyetin ardından, Marsilya gibi dişli bir rakip karşısında sergilediği futbolla toparlanmayı başardı.

Maç Bilgileri

Troyes – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi T. Leonard. Mücadele de l’Aube Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Troyes takımında Azamoum, Larouci, Metinho, Salmier ve Suk Hyun-Jun sakat. Angers cephesinde ise Ould Khaled’in sakatlığı bulunuyor.

Troyes’in ilk 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Kabore, Zoukrou, Biancone, Giraudon, Tardieu, El Hajjam, Chambost, Touzghar, Kouame, Renaud.

Angers’in ilk 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Traore, Thomas, Mendy, Doumbia, Fulgini, Mangani, Cabot, Boufal, Manceau, Ali Cho.

PSG ve Marsilya’nın ardından ilk 7 haftanın en formda takımı Angers, iç sahada alınan Marsilya beraberliğinin ardından, galibiyet hedefine Troyes deplasmanında ulaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.49

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.80

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 2 gol, 1 kırmızı karta sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. Taraflar haftayı 1-1’lik beraberlikle noktaladı.