Wolfsburg – Sevilla İddaa Tahmini 29.09.2021

29 Eylül Çarşamba günü İddaa fikstüründe UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşanırken, G Grubu‘nun 2. haftasında, Wolfsburg ile Sevilla karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak maçın başlama saati 22:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Wolfsburg galibiyetine 3.05, beraberliğe 3.30, Sevilla galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Wolfsburg İlk Yenilgisini Aldı

Wolfsburg, Almanya Bundesliga’da 6. Haftayı mağlubiyetle noktaladı. Evinde ağırladığı Hoffenheim’a 1-0 öne geçtikten sonra, 3-1 kaybeden Mark van Bommel’in öğrencileri, ilk 5 haftadan namağlup çıkmayı başarmış ve kalesinde sadece 2 gole izin vermişti. Seriyi 3 golle kaybeden Wolfsburg, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ise G Grubu’nun ilk haftasında konuk olduğu Lille deplasmanından aldığı 1 puanla başladı. 63. Dakikadan itibaren deplasmanda 10 kişi oynasa da, kaybetmeyen Almanya temsilcisi, yeni hocası Bommel ile kolay maç kaybetmiyor.

Sevilla Beraberlikle Başladı

Sevilla, İspanya La Liga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde namağlup bir performans grafiği ortaya koyu. Julen Lopetegui’nin öğrencileri iyi bir sezon geçirirken, La Liga’da ilk 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlik çıkardı. Şampiyonlar Ligi serüveni ise Sevilla için 1-1’lik Salzburg beraberliğiyle sonlandı. Evinde ağırladığı Salzburg karşısında ilk penaltı şansından gol yemeden kutulan Sevilla, ikinci penaltıda ise golü yedi. İlk yarıda 3 penaltı tehlikesiyle karşı karşıya kalan Sevilla, sadece 1 gol yerken, beraberlik golünü de penaltı golüyle buldu. 50. Dakikadan itibaren 10 kişi oynayan Sevilla, zor anlar yaşasa da, iyi bir sınav verdi.

Maç Bilgileri

Wolfsburg – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Brooks kart cezalısı. Bialek, Otavio ve Schlager sakat. Sevilla cephesinde ise En Nesyri kart cezalısı iken Torres’in sakatlığı bulunuyor.

Wolfsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Baku, Roussillon, Mbabu, Lacroix, Bornauw, Yannick Gerhardt, Philipp, Weghorst, Arnold, Steffen.

Sevilla’nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muhtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna, Rakitic, Joan Jordan, Fernando, Erik Lamela, Ocampos, Papu Gomez, Rafa Mir.

İki formda takım Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya geliyor. Kolay maç kaybetmeyen Wolfsburg ve Sevilla, ilk yarıda birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanacak ve devre arasına beraberlikle gidecektir.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.87

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.03

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın ilk ve ikinci yarsında skor eşitliği bozulmadı. İki takımda haftayı 1’er puanla kapatırken, ilk yarı performanslarıyla bizleri yanıltmadı.