Antalyaspor Adana Demirspor İddaa Tahmini 01.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kaybetmeyen Adana Demirspor deplasmanda, Antalyaspor’a konuk olacak. 20.00’de başlayacak mücadeleyi Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Antalyaspor ile Adana Demirspor arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Antalyaspor galibiyetine 2.68, beraberliğe 3.45, konuk ekip Adana Demirspor galibiyetine 2.88 oran belirlenmiş durumda.

Antalyaspor Çıkışta

Antalyaspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup ettiler. Antalyaspor’a galibiyeti getiren gol, 89. Dakikada Güray Vural’dan geldi. Bu sezon Süper Lig’de 8 puan toplayan Ersun Yanal’ın ekibi, 13. Sırada bulunuyor. Son 2 maçta 4 puan topladılar ve moralliler. Adana  Demirspor karşısında kazanarak, milli araya moralli girmek istiyorlar.

Adana Demirspor’dan Gollü Galibiyet

Adana Demirspor, son haftalarda dikkat çekmeye devam ediyor. Vincenzo Montella’nın göreve gelişiyle iyi bir hava yakaladılar. 2 hafta önce Vodafone Park’ta 3-0 geriden gelen ve 1 puan alan Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta ise Gaziantep FK’yı 4-0 mağlup etti. Mario Balotelli, son 3 maçta attığı 4 golle Adana Demirspor’u sırtlamaya devam ediyor. Son 3 maçta ise Adana Demirspor’un 10 kez fileleri havalandırdığını belirtelim. Bu hafta Adana Demirspor’da Akintola’nın sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Antalyaspor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Akintola’nın sakatlığı devam ediyor.

Antalyaspor'un 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Naldo, Veysel Sarı, Kudryashov, Andrea Poli, Nuri Şahin, Fredy, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ferhat Kaplan, Tayyib Talha Sanuç, Kaan Kanak, Jonas Svensson, Semih Güler, Sinan Kurt, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Assambalonga, Pa Dibba, Mario Balotelli

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, son haftalarda bol gol atmaya başladı. Son 3 maçta 10 golleri var. Antalyaspor’da iç sahada üretken. İki takımında skor üretmesini bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. İki takımda skor üretti. Konuk ekip Adana Demirspor, 2-1 kazandı ve önemli bir 3 puan elde etti.