Antwerp Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 30.09.2021

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2. Maçında Antwerp evinde, Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Antwerp ve Eintracht Frankfurt arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Antwerp kazanır 4.00, beraberlik 4.00, Eintracht Frankfurt kazanır ise 1.90 olarak açıklanmış.

Antwerp İlk Maçı Kaybetti 

Antwerp, bu sezon Belçika 1. Lig’de dikkat çekmeye devam ediyor. Brian Priske’nin öğrencileri son haftalarda üst üste galibiyetler almaya başladı. Geçtiğimiz hafta US Gilloise deplasmanına konuk olan Antwerp, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı Üst üste 4 maçtır kazanmayı başaran Antwerp, tam 7 maçtır ise ligde mağlubiyet yaşamıyor. Avrupa Ligi’nde ise grubun ilk maçın da Olympiakos deplasmanına konuk olan Belçika ekibi, rakibine 2-1 mağlup oldu. Antwerp’in tek golü ise yeni transfer Mbwana Samatta’dan geldi. Grubun 2. Maçında Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak olan Antwerp’de Jelle Bataille kart cezalısı.

Eintracht Frankfurt Galibiyet Arıyor

Eintracht Frankfurt, bu sezon hiçbir resmi maçta galibiyet almayı başaramadı. Bundesliga’da oynadıkları 6 karşılaşmada 1 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldılar. Son 5 maçından da beraberlik ile ayrılan Oliver Glasner’in ekibi, Avrupa Ligi’nde ise grubun ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaşmıştı. Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Eintracht Frankfurt, bu hafta ise Antwerp’e konuk olacak. Maç öncesinde Eintracht Frankfurt’da Sebastian Rode ve Christopher Lenz’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Antwerp – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.45’te başlayacak ve EXXEN platformunda canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bosuil Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antwerp’de Jelle Bataille kart cezalısı. Eintracht Frankfurt’da Sebastian Rode ve Christopher Lenz’in sakatlıkları bulunuyor.

Antwerp'in ilk 11’i Belli mi?

Antwerp’in muhtemel kadrosu: Jean Butez, De Laet, Björn Engels, Birger Verstraete, Manuel Benson, Radja Nainggolan, Koji Miyoshi, Aurelio Buta, Viktor Fischer, Mbwana Samatta, Michael Frey

Eintracht Frankfurt'un ilk 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Da Costa, N’Dicka, Hinteregger, Kamada, Sow, Hasebe, Barkok, Ilsanker, Jens Hauge, Kostic.

İddaa Tahmini

Antwerp, hücumda etkili bir takım. Olympiakos deplasmanında da gol bulmalarını bekliyordum ve beklediğim gibi oldu. Eintracht Frankfurt’u zorlayacaklardır. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Eintracht Frankfurt, grupta ilk galibiyetini aldı. Konuk oldukları Antwerp deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile ayrıldılar.