Celtic – Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 30.09.2021

30 Eylül Perşembe akşamı, Celtic ile Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde kozlarını paylaşacak. G Grubu 2. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00‘de, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Celtic galibiyetine 3.80, beraberliğe 3.80, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.03 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.15, beraberliğe 3.30, konuk ekibe ise 1.71 oran veriyor.

Celtic 3 Maçtır Kazanamıyor

UEFA Avrupa Ligi’ne hatalar zinciriyle merhaba diyen Celtic, konuk olduğu Real Betis deplasmanından 4-3’lük mağlubiyetle döndü ve G Grubu’na puansız başladı. Ajeti ve Juranovic’in golleriyle 2-0 öne geçtiği Betis karşısında, 4-2 geriye düşen ekip, Ralston’un golüyle farkı 1’e indirse de, puan için yeterli olamadı. Avrupa dönüşü İskoçya Premier Ligi’dne önce Livingston’a kaybeden, ardından Dundee Utd ile evinde berabere kalan Celtic, düşüşünü lige taşıdı. Ange Postecoglou’nun öğrencileri sezona harika bir başlangıç yapsa da, son haftalarda formunu kaybetti ve kötü savunma performanslarıyla, 3 maçtır galibiyete hasret kaldı.

Bayer Leverkusen Galibiyetten Vazgeçmiyor

UEFA Avrupa Ligi serüvenine 2-1’lik Ferencvaros galibiyetiyle başlayan Ferencvaros, Avrupa dönüşü Almanya Bundesliga’da galibiyetlerine hız kesmeden devam etti. Bundesliga’da tek mağlubiyetini Avrupa öncesi Dortmund karşısında alan konuk ekip, Avrupa dönüşü Stuttgart ve Mainz’ı mağlup etti. Yeni hocası Gerardo Seoane ile harika performanslara imza atan Bayer Leverkusen, 8 maçta 21 gole imza attı. Wirtz takımın en golcü ismi olurken, Diaby ve Schick harika hücum performanslarıyla gol adına katkı sağlayan diğer isimlerdi. Etkisini sürdürmek isteyen Bayer Leverkusen, Celtic deplasmanına çok formda çıkıyor.

Maç Bilgileri

Celtic – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi M. Di Bello. Mücadele Celtic Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celtic takımında Dembele, Furuhashi, Giakoumakis, Jullien, McGregor ve Taylor sakat. Bayer Leverkusen cephesinde ise Baumgartlinger, Fosu-Mensah, Kossounou, Lomb, Palacios ve Tapsoba’nın sakatlığı bulunuyor.

Celtic’in ilk 11’i Belli mi?

Celtic’in muhtemel kadrosu: Scott Bain, Simunovic, Kristoffer Ajer, Edouard, Christie, Scott Brown, Jeremie Frimpong, Elyounoussi, Nir Bitton, Ryan Christie, Leigh Griffiths.

Bayer Leverkusen’nin ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Odilon, Bakker, Tah, Aranguiz, Kerem Demirbay, Wirtz, Amiri, Frimpong, Schick, Diaby.

Almanya Bundesliga ve UEFA Avrupa Ligi performansıyla güven vermeyi başaran Bayer Leverkusen, iki kulvardaki etkisiyle birlikte bu hafta galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.71

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.03

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen ilk yarıda 2, ikinci yarıda 2 gol atmayı başardı ve Celtic’e göz açtırmadığı maçtan harika bir galibiyet aldı.