Fatih Karagümrük Başakşehir İddaa Tahmini 01.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon iç sahada kaybetmeyen Fatih Karagümrük evinde, Başakşehir ile karşılaşacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadele Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Fatih Karagümrük ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fatih Karagümrük kazanır 2.58, beraberlik 3.55, Başakşehir kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Fatih Karagümrük İç sahada Kaybetmiyor

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta farklı bir mağlubiye yaşadı. Sivasspor deplasmanında yokları oynadılar ve 4-0 kaybettiler. Pesic, ilk defa bu kadar sönük kaldı. Son 2 maçından galibiyet çıkartamayan Fatih Karagümrük, bu hafta Başakşehir’i konuk edecek. Özellikle iç sahada etkili bir performans gösteren David Sassarini’nin ekibi, bu sezon Süper Lig’de oynadığı 3 karşılaşmada 7 puan topladı. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Rayyan Bayina’nın sakatlığı sürüyor.

Başakşehir’den 3 Gollü Galibiyet

Başakşehir, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Çaykur Rizespor’u 3-0 ile geçtiler ve moral buldular. Süper Lig’de 2. Galibiyetini alan Aykut Kocaman’ın öğrencileri, alt sıralardan kurtulma hedefinde. Çaykur Rizespor karşısında 3 gol atmayı başaran Sefano Okaka, galibiyetin baş mimarıydı. Bu hafta Fatih Karagümrük’e konuk olacak Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’te Rayyan Baniya’nın sakatlığı var.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Viviano, Hedenstad, Medhi Benatia, Rayyan Baniya, Jure Balkovec, Efe Tatlı, Erhan Öztümer, Bertolacci, Zukanovic, Ahmed Musa Aleksandr Pesic

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük, iç sahada oynadığı 3 maçta 7 puan topladı. Kolay kolay teslim olmuyorlar. Başakşehir ise moralli. Geçen hafta 3 gol buldular. Artık deplasmanda da reaksiyon göstermeliler. Gollü bir maç olabilir. İki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük, haftayı 3 puan ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir’i 3-1 ile geçmeyi başardılar.