Köln – Greuther Fürth İddaa Tahmini 01.10.2021

beIN SPORTS MAX HD 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 1 Ekim Cuma akşamı naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Köln ile Greuther Fürth karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 21:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Köln galibiyetine 1.53, beraberliğe 4.75, Greuther Fürth galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Köln 3 Haftadır Beraberlikle Yetiniyor

Köln, Almanya Bundesliga’da 3 haftadır yakaladığı üstünlüğü koruyamıyor. Yeni sezonun ilk 3 haftası Hertha Berlin ve Bochum’u mağlup eden, lider Bayern Münih deplasmanında ise 2-1 mağlup olan Köln, son 3 haftayı ise Freiburg, Leipzig ve Frankfurt karşısında 1-1’lik beraberliklerle noktaladı. Steffen Baumgart’ın öğrencileri, şuana kadar sadece lidere mağlup olurken, geri kalan maçlardan iyi hücum performanslarıyla puan çıkarmayı başardı. Anthony Modeste 6 maçta 4 gol atarak, takımın en skorer ismi olmayı başardı. Köln takım olarak iyi bir hücum performansı ortaya koyarken, ligin mağlup edilmesi zor rakiplerinden biri haline geldi.

Greuther Fürth Dipten Kurtulamadı

Geçtiğimiz hafta evinde Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih’i konuk eden Greuther Fürth, 42 dakika boyunca 10 kişi oynayan rakibine 3-1 kaybetti ve üst üste 3. yenilgisini alırken, ilk 6 haftanın tamamında puan kaybetti. En alt sırada yer alan Stefan Leitl’in öğrencileri, attığı 4 golle ligin en zayıf hücum performansını ortaya koyarken, kalesinde gördüğü 16 golle, Hertha Berlin’in ardından en zayıf savunma performansına sahip oldu. Lige adapte olmakta zorlanan ve kadro kalitesi Bundesliga seviyesi için yetersiz kalan Füth, Köln deplasmanında sürpriz arayacak.

Maç Bilgileri

Köln – Greuther Fürth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX HD 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln cephesinde Hauptmann, Horn ve Lemperle’nin sakatlığı bulunuyor. Greuther Fürth cephesinde ise Jung, Kehr ve Ngankam’ın sakatlığı bulunuyor.

Köln’nün ilk 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Benno Schmitz, Jorge Mere, Czichos, Hector, Skhiri, Ljubicic, Ondrej Duda, Tim Lemperle, Andersson, Modeste.

Greuther Fürth’ün ilk 11’i Belli mi?

Greuther Fürth’ün muhtemel kadrosu: Sascha Burchert, Hoogma, Meyerhofer, Bauer, Itter, Seufert, Seguin, Green, Adrian Fein, Nielsen, Hrgota.

İlk 6 hafta rakibinin çok üzerinde bir performans ortaya koyan Köln, üst üste 3 beraberliğin ardından, ligin en zayıf halkası Fürth karşısında kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.53

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Köln ligin zayıf halkası Fürth karşısında 3 golle 3 puana uzandı. Ev sahibi rakibine sadece 1 gol şansı verirken, hem savunmada hem de hücum hattındaki etkisiyle bizleri yanıltmadı.