Lazio Lokomotiv Moskova İddaa Tahmini 30.09.2021

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 2. Maçında Lazio evinde, Lokomotiv Moskova’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Lazio ve Lokomotiv Moskova arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Lazio kazanır 1.40, beraberlik 5.05, Lokomotiv Moskova kazanır ise 9.10 olarak açıklanmış.

Lazio’da Hedef Galibiyet 

Lazio, geçtiğimiz hafta sonu Serie A’da konuk ettiği Roma’yı 3-2 ile geçmeyi başardı. Haftayı 3 puan ile kapatan Sarri’nin ekibinde moraller yerinde. İtalya Serie A’da bu sezon 11 puan toplayan Lazio, 6. Sırada yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi’nde ise grubun ilk maçında Galatasaray’a konuk olan Lazio, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Grubun 2. Maçında ise Lokomotiv Moskova’yı konuk edecek Lazio’da tek hedef galibiyet. Maç öncesinde Lazio’da Mattia Zaccagni’nin sakat olduğunu belirtelim.

Lokomotiv Moskova Puan Arayacak 

Lokomotiv Moskova, UEFA Avrupa Ligi’ne 1 puan ile başladı. Grubun ilk maçında Marsilya’yı konuk eden Marko Nikolic’in öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Faustino Anjorin’in attığı golle 1 puan almayı başaran Lokomotiv Moskova, grubun 2. Maçında ise Lazio deplasmanına konuk olacak. Geçtiğimiz hafta sonu Rusya Premier Lig’de haftayı 1 puan ile kapatan Lokomotiv Moskova, konuk olduğu FK Ufa deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrıldı. Maç öncesinde Lokomotiv Moskova’da Nayair Tiknizyan kart cezalısı. 

Maç Bilgileri

Lazio – Lokomotiv Moskova Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da Mattia Zaccagni’nin sakat olduğunu belirtelim. Lokomotiv Moskova’da Nayair Tiknizyan kart cezalısı. 

Lazio’nun ilk 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Pepe Reina, Acerbi, Hysaj, Luiz Felipe, Anderson, Milinkovic-Savic, Akpro, Lazzari, Leiva, Ciro Immobile.

Lokomotiv Moskova'nın ilk 11’i Belli mi?

Lokomotiv Moskova’nın muhtemel kadrosu: Guilherme, Stanislav Magkeev, Murilo Paim, Aleksandr Silyanov, Dmitri Barinov, Maciej Rybus, Daniil Kulikov, Dmitry Rybchinsky, Fedor Smolov, Rifat Zhemaletdinov, François Kamano

İddaa Tahmini

Lazio, maçın net favorisi. Lokomotiv Moskova karşısında kazanırlar ve grupta ilk galibiyetini elde ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Mobilbahis Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio, bu kez hata yapmadı. İç sahada konuk ettikleri Spartak Moskova’yı 2-0 ile geçtiler.