Napoli Spartak Moskova İddaa Tahmini 30.09.2021

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. Maçında Napoli evinde, Legia Warszawa ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.45’te start alacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Napoli Legia Warszawa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Napoli kazanır 1.50, beraberlik 3.30, Legia Warszawa kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Napoli Dikkat Çekiyor 

Napoli, bu sezon İtalya Serie A’nın en dikkat çeken takımlarından biri. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Cagliari karşısında 2-0 kazanmayı başardılar ve galibiyet serisini devam ettirdiler. Üst üste 6 maçtır kazanmayı başaran Luciano Spaletti’nin öğrencileri, 18 puan ile liderliğini sürdürüyor. Son 3 maçta ise kalesini gole kapatmayı başaran Napoli, harika gidişatını devam ettiriyor. Avrupa Ligi’nde ise grubun ilk maçında King Power’da Leicester City’e konuk olan Napoli, 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Bugün ise Spartak Moskova’yı konuk edecekler ve maçın net favorisi olduklarını belirtelim.

Spartak Moskova Sürpriz Peşinde

Rui Vitoria’nın öğrencileri, sezona pek iyi başlayamadı. UEFA Avrupa Ligi’nde grubun ilk maçında Legia Warszawa’ya 1-0 kaybettiler. Polonya Premier Ligi’nde de gidişat pek iyi değil. Geçtiğimiz hafta FK Ufa’yı 2-0 ile geçtiler ama lider Zenit’in 10 puan gerisinde olduklarını belirtelim. Son 6 resmi maçta sadece 2 galibiyet alabilen Spartak Moskova, UEFA Avrupa Ligi grubunun 2. Maçında Napoli’ye konuk olacak. Maç öncesinde Spartak Moskova’da Roman Zobnin’in sakatlığı bulunduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Napoli – Spartak Moskova Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.45’te başlayacak ve EXXEN platformunda canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Spartak Moskova’da Roman Zobnin’in sakatlığı bulunduğunu belirtelim.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Koulibaly, Rui, Di Lorenzo, Monalas, Ruiz, Adam Ounas, Eljif Elmas, Hirving Lozano, Insıgne, Osimhen

Spartak Moskova'nın ilk 11’i Belli mi?

Spartak Moskova’nın muhtemel kadrosu: Aleksandr Maximenko, Samuel Gigot, Ayrton, Georgi Dzhikiya, Nikolai Rasskazov, Victor Moses, Zelimkhan Bakaev, Nail Umairov, Mikhail Ignatov, Roman Zobnin, Alexander Sobolev

İddaa Tahmini

Napoli’nin hata yapacağını sanmıyorum. Serie A’da ve Avrupa Ligi’nde sezona çok iyi başladılar. Spartak Moskova karşısında da galibiyete yakın taraflar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.15

Mobilbahis Oranı: MS 1, Oran 1.27

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Spartak Moskova, sürpriz yaptı. Napoli deplasmanında 3-2 kazanmayı başardılar ve gruptan çıkma umutlarını arttırdılar.