Atletico Madrid Barcelona İddaa Tahmini 02.10.2021

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün kapanış maçı. Atletico Madrid evinde, Barcelona ile karşılaşacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Atletico Madrid Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Atletico Madrid kazanır 2.07, beraberlik 3.50, Barcelona kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid 3 Puan Peşinde

Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta şok bir yenilgi aldı. Konuk oldukları Alaves deplasmanında 1-0 mağlup oldular. La Liga’da bu sezon ilk yenilgisini yaşayan Atletico Madrid, lider Real Madrid’in puan kaybettiği haftada fırsatını iyi kullanamadı. Diego Simeone’nin ekibi, hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Milan’ı 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Grupta ilk 2 maçta 4 puan toplayan Atletico Madrid, moral buldu. Bu hafta ise Wanda Metropolitano’da Barcelona’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Kondogbia’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Barcelona’da Moraller Bozuk

Barcelona’da işler yolunda gitmiyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde çok vasat bir performans gösteriyorlar. Grupta oynadıkları 2 karşılaşmadan da puan çıkartamadılar. Bayern Münih’e 3-0 kaybeden Barcelona, geçtiğimiz hafta içi Benfica karşısında da 3-0 kaybetti. İlk 2 maçta puan alamadılar ve son sıradalar. La Liga’da ise geçtiğimiz hafta Levante’yi 3-0 ile geçen Barcelona, zirve takibini sürdürdü. Bu hafta Atletico Madrid’e konuk olacak Barcelona’da Braithwaite, Agüero ve Dembele’nin sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Kondogbia’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Barcelona’da Braithwaite, Agüero ve Dembele’nin sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Trippier, Stefan Savic, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Saul, Angel Correa, Marcos Llorente, Rodrigo De Paul, Luis Suarez

Barcelona'nın 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Roberto, Clement Lenglet, Mingueza, Gerard Pique, Emerson Leite, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Pedri, Memphis Depay, Anton Griezmann

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, bu sezon Wanda Metropolitano’da çok etkili olamıyor. La Liga’da iç sahada sadece 1 galibiyet alabildiler. Barcelona’nın reaksiyon göstermesi şart. Atletico Madrid’den puan almalarını bekliyorum. Konuk ekip kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.53

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, rahat bir galibiyet aldı. Barcelona’yı 2-0 ile geçtiler. Barcelona, La Liga’da ilk mağlubiyetini yaşadı.