Beşiktaş Sivasspor İddaa Tahmini 02.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de haftanın önemli maçlarından biri. Beşiktaş evinde, Sivasspor karşısında 3 puan arayacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadele Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Beşiktaş Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Beşiktaş kazanır 1.95, beraberlik 3.80, Sivasspor kazanır ise 4.25 olarak açıklanmış.

Beşiktaş’ın Eksikleri Var

Beşiktaş, son 2 haftada üst üste puan kayıpları yaşadı. Adana Demirspor karşısında 3-0 öne geçtiği maçtan 1 puan ile ayrılan Sergen Yalçın’ın ekibi, geçtiğimiz hafta ise Altay deplasmanında 2-1 mağlup oldu. Son 2 maçta 5 puan kaybeden Beşiktaş, Süper Lig’de 4. Sıraya geriledi. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Ajax’a 2-0 kaybeden Beşiktaş’ta moraller bozuk. Üstelik eksik sayısı da artmaya başladı. Bu hafta Sivasspor’u konuk edecek Beşiktaş’ta Ajdin Hasic, Necip Uysal, Francisco Montero, Welinton Silva, Domagoj Vida, Kevin Nkoudou, Mehmet Topal ve Rachid Ghezzal’ın sakatlıkları bulunuyor.

Sivasspor 5 Maçtır Kaybetmiyor

Sivasspor, son haftalarda üst üste galibiyetler almaya başladı. 2 hafta önce Yeni Malatyaspor’u deplasmanda 1-0 ile geçen Yiğidolar, geçtiğimiz hafta ise Fatih Karagümrük karşısında 4-0 kazandı. Son 2 maçından 6 puan çıkartan Sivasspor, kalesini de gole kapatmayı başardı. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kaybetmeyen Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, bu hafta Beşiktaş deplasmanında da puan arayacak. Maç öncesinde Sivasspor’da Appindangoye’nin sakatlığı sürüyor.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Ajdin Hasic, Necip Uysal, Francisco Montero, Welinton Silva, Domagoj Vida, Kevin Nkoudou, Mehmet Topal ve Rachid Ghezzal’ın sakatlıkları bulunuyor. Sivasspor’da Appindangoye’nin sakatlığı sürüyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Montero, Nsakala, Welliton, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Josef, Pjanic, Rachid Ghezzal, Kenan Karaman, Batshuayi

Sivasspor'un İlk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Ninga, Pedro Henrique, Kayode

İddaa Tahmini

Sivasspor, kolay kolay kaybetmiyor. Son haftalarda da çıkışa geçtiler. Beşiktaş favori ama ciddi eksikler var. Sivasspor’un puan alabileceği bir maç olabilir.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.57

Best10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.95

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, bu kez hata yapmadı. Sivasspor’u 2-1 mağlup ettiler ve milli araya moralli girdiler.