Cadiz Valencia İddaa Tahmini 02.10.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Cadiz evinde, Valencia karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve  Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Cadiz ile Valencia takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Cadiz galibiyetine 3.30, beraberlik tercihine 3.10, Valencia galibiyetine ise 2.80 verildiğini görüyoruz.

Cadiz’den Tek Galibiyet

Cadiz’in bu sezon La Liga’da sadece 1 galibiyeti var. Alvaro Cervera’nın ekibi, ligin 6. Haftasında Celta Vigo’yu deplasmanda 2-1 ile geçmişti. Sezonun ilk galibiyetini alan Cadiz, topladığı 6 puan ile 15. Sırada yer alıyor. Düşme hattına yakın bir yerde olduklarını belirtelim. Geçtiğimiz hafta ise Rayo Vallecano deplasmanına konuk olan Cadiz, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu hafta iç sahada Valencia’yı konuk edecek Cadiz’de Alberto Perea’nın sakatlığı bulunuyor.

Valencia Galibiyet Arıyor

Valencia, son haftalarda düşüşe geçmeye başladı. La Liga’da oynadıkları son 3 karşılaşmada 1 puan toplayabildiler. Geçtiğimiz hafta Mestella’da Athletic Bilbao’yu konuk eden Yarasalar, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 3 maçında Real Madrid, Sevilla ve Bilbao gibi güçlü takımlar ile karşılaşan Jose Bordalas’ın ekibi, pek iyi bir sınav veremedi. Bu hafta Cadiz deplasmanında kazanarak, kötü gidişatı sonlandırmak istiyorlar. Valencia’da maç öncesinde Carlos Soler, Jose Gaya ve Denis Cheryshev’in sakatlıkları sürüyor. Maxi Gomez ise kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Cadiz – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Alberto Perea’nın sakatlığı bulunuyor. Valencia’da maç öncesinde Carlos Soler, Jose Gaya ve Denis Cheryshev’in sakatlıkları sürüyor. Maxi Gomez ise kart cezalısı.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Alberto Cifuentes, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Iza, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Fali, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Domenech, Daniel Wass, Diakhaby, Guillamon, Dimitri Foulquier, Hugo Guillamon, Uros Racic, Hugo Duro, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Maranhao

İddaa Tahmini

Valencia’da eksikler var ama son 3 maçta da ciddi puanlar kaybettiler. Reaksiyon göstermeleri gerekiyor. Cadiz deplasmanına kazanırlar diye düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.03

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia’da puan kayıpları devam ediyor. Cadiz deplasmanında da puan kaybeden Valencia’da kazanamama serisi 4 maça çıktı.