Kayserispor Trabzonspor İddaa Tahmini 02.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon mağlubiyeti bulunmayan Trabzonspor deplasmanda Kayserispor’a konuk olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Kayserispor ile Trabzonspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Kayserispor galibiyetinin 4.05, beraberlik tercihinin 3.80, Trabzonspor galibiyetinin ise 2.02 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kayserispor Sürpriz Peşinde

Kayserispor, bu sezon iç sahada iyi bir performans gösteriyor. 2 hafta önce iç sahada Galatasaray’ı 3-0 mağlup etmeyi başaran Kayserispor, yenilmezlik serisini sürdürdü. Bu sezon evinde oynadığı 3 maçta 7 puan toplayan Kayserispor, Trabzonspor karşısında da bu seriyi sürdürmek istiyor. Geçtiğimiz hafta ise konuk oldukları Giresunspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Kayserispor, şanslı bir beraberlik aldı diyebiliriz. Maç öncesinde Kayserispor’da Gustava Campanharo’nun sakatlığı sürüyor.

Trabzonspor Liderliği Kaptırdı

Trabzonspor, son 2 maçta 4 puan kaybetti. 2 hafta önce Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Bordo Mavililer, geçtiğimiz hafta ise Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Liderliği Fenerbahçe’ye kaptıran Trabzonspor, Süper Lig’de 2. Sıraya geriledi. Bu sezon 7 maçta mağlubiyet yaşamayan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, bu 7 maçın tamamında da gol bulmayı başardı. Bu hafta Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen ve Vitor Hugo kart cezalısı. Koita ve Abdülkadir Parmak ise sakat.

Maç Bilgileri

Kayserispor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Gustava Campanharo’nun sakatlığı sürüyor.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Kvrzic, Kolovetsios, Uğur Demirok, Lionel Carole, Attamah, Avramovski, Miguel Cardoso, Harrison Manzala , Karlo Muhar, Mario Gavranovic

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, Berat Özdemir, Abdülkadir Parmak, Marek Hamsik, Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Gervinho, Jorge Djaniny

İddaa Tahmini

Kayserispor, iç saha kolay kolay kaybetmiyor. Trabzonspor’a karşı kolay teslim olmazlar. Trabzonspor, son haftalarda savunmada güven vermiyor. Gollere yönelmek mantıklı. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, Bakasetas önderliğinde 3 puanı aldı. Kayserispor’u deplasmanda 2-1 ile geçtiler.