Manchester United Everton İddaa Tahmini 02.10.2021

İngiltere Premier Lig’de haftanın önemli maçlarından biri. Manchester United evinde, Everton karşısında 3 puan arayacak. Müacdele saat 14.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Manchester United ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 1.51, beraberlik 4.40, Everton kazanır ise 7.10 olarak açıklanmış.

Manchester United Evinde Kaybetti

Manchester United, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Old Trafford’da konuk ettikleri Aston Villa’ya 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de sezonun ilk mağlubiyetini yaşayan Kırmızı Şeytanlar, hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde 3 puana ulaştı. Cristiano Ronaldo’nun 90+5’te attığı golle Villarreal’i 2-1 mağlup ettiler ve moral buldular. Bu hafta Everton’ı konuk edecek Manchester United, maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Manchester United’da Harry Maguire ve Markus Rashford’un sakatlıkları bulunuyor.

Everton Sürpriz Peşinde

Rafa Benitez’in ekibi, geçtiğimiz hafta Goodison Park’ta konuk ettiği Norwich City’i 2-0 ile geçti. Bir önceki hafta alınan Aston Villa mağlubiyetini unutturmuş oldular. Premire Lig’de tek mağlubiyeti bulunan Everton, 13 puan ile 5. Sırada yer alıyor. Lig Kupası’’nda da QPR’ı penaltılarla  geçen Everton’da moraller yerinde. Bu hafta Manchester United’a konuk olacak Everton’da Richarlison ve Jordan Pickford’un sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Manchester United – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 14.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Harry Maguire ve Markus Rashford’un sakatlıkları bulunuyor. Everton’da Richarlison ve Jordan Pickford’un sakatlıkları var.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Wan Bissaka, Raphael Varane, Hary Maguire, Luke Shaw, Fred, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Greenwood, Cristiano Ronaldo

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Olssen, Coleman, Michael Keane, Ben Godfrey, Lucas Digne, Andre Gomes, Allan, Doucoure, Tom Davies, Samuel Rondon, Calvert Lewin

İddaa Tahmini

Manchester United, geçtiğimiz haftayı telafi etmek isteyecektir. Old Trafford’da bu hafta Everton’ı mağlup ederler ve milli araya moralli girerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.51

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, iç sahada yine kazanamadı. Everton ile 1-1 berabere kaldılar. Townsend, attığı golle Everton’a 1 puanı getirdi.