Çaykur Rizespor Galatasaray İddaa Tahmini 03.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 7 maçtır kazanamayan ve son sırada bulunan Çaykur Rizespor evinde, Galatasaray’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Çaykur Rizespor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Çaykur Rizespor kazanır 4.80, beraberlik 4.25, Galatasaray kazanır ise 1.75 olarak açıklanmış.

Çaykur Rizespor 7 Maçtır Kazanamıyor

Çaykur Rizespor’un mağlubiyet serisi devam ediyor.Geçtiğimiz hafta Başakşehir deplasmanına konuk olan Karadeniz ekibi, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çıktıkları ilk maçtan da mağlubiyet ile ayrıldılar. Süper Lig’de bu sezon sadece 1 puan toplayabilen Çaykur Rizespor, son sırada yer alıyor. Üst üste 5 maçtır kaybeden Çaykur Rizespor’un bu hafta Galatasaray karşısında da işi çok zor.

Galatasaray Favori Taraf

Galatasaray, hafta içi önemli bir beraberlik aldı. Avrupa Ligi grubu 2. Maçında Marsilya’ya konuk oldular ve 1 puan almayı başardılar. Sahadan golsüz beraberlik ile ayrılan Galatasaray, puanını 4 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Süper Lig’de ise geçtiğimiz hafta Göztepe engelini 2-1 ile geçen Sarı Kırmızılılar, Süper Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. Bu hafta Çaykur Rizespor’a konuk olacak Galatasaray, maçın net favorisi. Maç öncesinde Galatasaray’da Arda Turan ve Sacha Boey sakat. Marcao ise kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Arda Turan ve Sacha Boey sakat. Marcao ise kart cezalısı.

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Sebastian Holmen, Selim Ay, Cemali Sertel, Damjan Djokovic, Bryan Dabo, Alper Potuk, Ronaldo Mendes, Fabricio Baiano, Erik Sabo, Loic Remy

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Deandre Yedlin Victor Nelsson, Luyindama, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Berkan Kutlu, Halil Dervişoğlu

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor, 7 maçta sadece 1 puan alabildi. Son 5 maçtır ise puan alamıyorlar. Galatasaray ise moralli. Geçen hafta Göztepe’yi mağlup ettiler. Bu hafta Çaykur Rizespor karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.53

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, son saniye galibiyeti aldı. 2-1 geriye düştüler ama 90+8’de buldukları golle 3 puanı aldılar.