Espanyol Real Madrid İddaa Tahmini 03.10.2021

İspanya La Liga’da liderliğini devam ettiren Real Madrid bu hafta deplasmanda, Espanyol’a konuk olacak. 17.15’te başlayacak karşılaşma Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Espanyol ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Espanyol kazanır 5.00, beraberlik 4.20, Real Madrid kazanır ise 1.68 olarak açıklanmış.

Espanyol Sürpriz Peşinde

Espanyol’un bu sezon La Liga’da tek galibiyeti var. La Liga’nın 6. Haftasında iç sahada Alaves’i konuk eden Espanyol, rakibini 1-0 mağlup etmiş ve 3 puana ulaşmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’ya 2-0 kaybettiler. Bu sezonun 3. Mağlubiyetini yaşayan Vicente Moreno’nun ekibi, 7 hafta sonunda sadece 6 puan toplayabildi. Bu hafta Real Madrid’i konuk edecek Espanyol’da Javi Puado’nun sakatlığı bulunuyor.

Real Madrid Lider Konumda

Real Madrid’in yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Villarreal karşısında kazanmaları bekleniyordu ama olmadı. Villarreal ile golsüz berabere kalan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri 2 puan bıraktı. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde FC Sheriff’e 2-1 kaybettiler ve sürpriz bir mağlubiyet yaşadılar. La Liga’da 17 puan ile liderliğini sürdüren Real Madrid, bu hafta Espanyol karşısında da maçın net favorisi. Maç öncesinde Real Madrid’de Gareth Bale, Marcelo, Ferland Mendy ve Daniel Carvajal’ın sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Espanyol – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor 2 kanalından Türkiye saati ile 17.15’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Javi Puado’nun sakatlığı bulunuyor. Real Madrid’de Gareth Bale, Marcelo, Ferland Mendy ve Daniel Carvajal’ın sakatlıkları devam ediyor.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Adria Giner, Leandro Cabrere, Oscar Gil, Sergi Darder, Oscar Melendo, David Lopez, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Landry Dimata

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Courtois, Nacho, Eder Militao, David Alaba, Odriazola, Casemiro, Federico Valverde, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, maçın net favorisi. Espanyol, sezona iyi başlaymaadı. Hafta içi alınan FC Sheriff yenilgisini, Real Madrid’in unutturacağını düşünüyorum. Real Madrid, haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.48

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol, haftanın sürprizine imza attı. Lider Real Madrid’i 2-1 ile geçtiler ve 3 puanın sahibi oldular.