Fenerbahçe Kasımpaşa İddaa Tahmini 03.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 2 maçtır kazanan ve liderliğini sürdüren Fenerbahçe evinde, Kasımpaşa’yı konuk edecek. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Fenerbahçe Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fenerbahçe kazanır 1.55, beraberlik 4.80, Kasımpaşa kazanır ise 6.60 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe Telafi Peşinde

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta içi Kadıköy’de konuk ettiği Olympiakos’a 3-0 mağlup oldu. Beklenmedik bir yenilgi yaşayan Sarı Lacivertliler, performans anlamnda da sınıfta kaldı.  Süper Lig’de ise ilk 7 hafta sonunda liderliği elinde bulunduran Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Hatayspor deplasmanında 2-1 kazanmayı başardı. Son 2 maçından 6 puan çıkartan Vitor Pereira’nın ekibi, bu hafta Kasımpaşa karşısında da kazanarak, Süper Lig’deki galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Marcel Tisserand ve İrfan Can’ın sakatlıkları devam ediyor.

Kasımpaşa’dan Tek Galibiyet

Kasımpaşa’nın bu sezon Süper Lig’de tek galibiyeti var. 2. Hafta iç sahada konuk ettikleri Giresunspor’u 2-0 ile geçip, sezonun ilk galibiyetini almışlardı. Bu galibiyetin ardından son 5 maçtan  3 puan çıkartamayan Cihat Arslan’ın öğrencileri, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Konyapsor ile 2-2 berabere kaldılar. 3 maçlık mağlubiyet serisini soa erdiren Kasımpaşa, topladığı 6 puan ile 16. Sırada yer alıyor. Düşme hattının sadece 1 basamak üzerindeler.

Maç Bilgileri

Fenerbahçe – KasımpaşaMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Marcel Tisserand ve İrfan Can’ın sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Kim Min Jae, Atila Szalai, Filip Novak, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan, Luiz Gustavo, Enner Valencia, Diego Rossi Mergim Berisha

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Valentin Eysseric, Hajradinovic, Kevin Varga, Yusuf Erdoğan, Nicolai Jorgensen

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, maçın favorisi. Olympiakos mağlubiyetinin telafisi şart. İç sahada Kasımpaşa’yı mağlup ederler ve milli araya moralli girerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe evinde, hata yapmadı. Kasımpaşa’yı 2-1 ile geçtiler ve Süper Lig’de üst üste 3. galibiyetini aldılar.