Gaziantep FK Altay İddaa Tahmini 03.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Altay deplasmanda, Gaziantep FK’ya konuk olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Gaziantep FK ve Altay arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Gaziantep FK kazanır 2.72, beraberlik 3.75, Altay kazanır ise 2.58 olarak açıklanmış.

Gaziantep FK Galibiyet Peşinde

Gaziantep FK, geçtiğimiz hafa farklı bir mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları Adana Demirspor deplasmanında 4-0 kaybettiler. Özellikle savunmada yapılan bireysel hatalar, Gaziante FK’ya mağlubiyeti getiren başlıca nedenlerden biriydi. Süper Lig’de bu sezon 2 galibiyeti bulunan Gaziantep FK, topladığı 8 puan ile 14. Sırada yer alıyor. Bu hafta Altay’ı konuk edecek Gaziantep FK’da Pawel Olkowski’nin sakatlığı bulunuyor.

Altay’dan Üst Üste Galibiyetler

Altay, geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet elde etti. İç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’ı 2-1 ile geçmeyi başardılar. Douda Bamba’nın golüyle 2-1 kazanan Altay, Süper Lig’de bu sezon 5. Galibiyetini elde etti. Topladığı 15 puan ile 3. Sırada yer alan Mustafa Denizli’nin öğrencileri, lider Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde bulunuyor. Son 3 maçından galibiyet ile ayrılan Altay, bu hafta Gaziantep FK karşısında da galibiyet peşinde.

Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Altay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Pawel Olkowski’nin sakatlığı bulunuyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç , Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Steven Caulker, Djilibodji, Hamza Mendly, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Dicko, Muhammet Demir, Torgeir Börven

Altay'ın ilk 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Cebrail Karayel, Murat Akça, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Martin Rodriguez, Andre Poko, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

İddaa Tahmini

Gaziantep FK, bu sezon iç sahada oynadığ 3 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamadı. Altay ise üst üste 3 maçtır kazanıyor. İki takımdan da gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Altay, sezonun en farklı mağlubiyetini yaşadı. Gaziantep FK deplasmanında 4-1 kaybettiler. Tercihimiz rahat kazandı.