Getafe Real Sociedad İddaa Tahmini 03.10.2021

İspanya La Liga’da üst üste 7 maçtır mağlup olan Getafe evinde, Real Sociedad karşısında sürpriz arayacak. 19.30’da başlayacak mücadeleyi Smart Spor kanalından izleyebilirsiniz.

Getafe ile Real Sociedad zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Getafe galibiyetinin 3.60, beraberlik tercihinin 3.25, Real Sociedad galibiyetinin ise 2.22 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Getafe 7 Maçtır Mağlup

Getafe’de işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz haftayı da puansız kapatan Michel’in ekibi, konuk olduğu Real Betis deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da bu sezon 7 maçta puan almayı başaramaya Getafe, puansız olarak son sırada yer alıyor. Kulüp tarihinin en kötü La Liga başlangıcına imza atan Getafe, bu hafta Real Sociedad’ı konuk edecek. Maç öncesinde Getafe’de Erick Cabaco’nun sakatlığı devam ediyor.

Real Sociedad 6 Maçtır Kaybetmiyor

Real Sociedad, geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapatan takımlardan biriydi. Anoeta’da konuk ettikleri Elche’yi tek golle 1-0 mağlup ettiler. La Liga’da üst üste 6 maçtır kaybetmeyen Real Sociedad, bu 6 maçlık süreçte tam 16 puan topladı. Tek yenilgilerini ise ligin ilk haftasında Barcelona deplasmanında yaşadılar. Bu hafta Getafe’ye konuk olacak Real Sociedad’da Alexander Sörloth, Alexander İsak, Nacho Monreal ve David Silva’nın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Getafe – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da Smart Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Erick Cabaco’nun sakatlığı devam ediyor. Real Sociedad’da Alexander Sörloth, Alexander İsak, Nacho Monreal ve David Silva’nın sakatlıkları bulunuyor.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Cucurella, Mathias Olivera, Arambarri, Nemanja Maksimovic, Jason, David Timor, Carlos Alena, Jaime Mata, Enes Ünal

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Le Normand, Aihen Munoz, Roberto Lopez, Ander Guevara, Martin Zubimendi, Portu, Oyarzabal, Ander Barrenetxea

İddaa Tahmini

Real Sociedad’da hücumda önemli eksikler var. Getafe ise 7 maçtır kazanamıyor ve hücumda çok vasatlar. Düşük skorlu bir maç izleriz. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.39

Mobilbahis Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.53

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad’ın yenilmezlik serisi devam ediyor. Getafe deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler.